Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam finoman le a srácot?
Figyelt kérdés
van egy évfolyam társam aki minden bulin rám nyomul hogy koptassam le?2014. jan. 6. 22:34
2/9 anonim válasza:
Kerd el valamelyik haverja telefonszamat
5/9 anonim válasza:
3 az h neked szfiliszed van az még a kérdezőn nem segít:D
7/9 anonim válasza:
Semmi együttérzés nincs már az emberekben:((((
Csak fel akartam hívni a figyelmet a veszélyekre.
8/9 anonim válasza:
Bocsi, de nem vagy az esetem.
Tényleg ennyire nehéz kimondani??
9/9 anonim válasza:
"Figyelj, nem akarlak megbántani, de nem tetszel nekem." Esetleg mondd neki, hogy túl nyomulós, de ez már nem szükséges. Ha normális, akkor jól reagálja le és fel is fogja. Ha nem, akkor úgyis zaklatni fog, esetleg szívózni, ilyenkor egy célzott tököntérdelés jobb belátásra bírja a srácot. Láttam ilyet, de még nekem is fájt, olyan durva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!