Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le az ilyen embereket?
Figyelt kérdés
Rendszeresen megtalálnak nem hozzám illő férfiak. Komolyan ez már zaklatás.
Tipikusan ilyenek : izzadt szakmunkás, valami nyomi informatikus egy érettségivel. (30 - 40 évesek mamahotelben, úgy hogy hozzám túlkorosak és én is tudok egyedül élni akkor ezek az emberekkel valami nagyon nem stimmel 35 évesen a mama szoknyája mellett.) Aztán ugye kar hazudni! Mindenkinek fontos a külső! Én sportolók rendszeresen és undorodok a kövér férfiaktól. Persze pont azok találnak meg 😂
Mit tehetnék hogy az életképtelen, túl kóros , alacsony, dagadt férfiak békén hagyjanak ?
25/N
2020. aug. 14. 12:29
1/17 anonim válasza:
Először is tanulj meg helyesen írni. A "nyomi informatikust" lenézed, miközben buta vagy, mint a föld. Az isten mentsen meg az ilyen beképzelt, buta pitsáktól minden férfit.
3/17 acelsziv válasza:
Azért ilyenek találnak meg, mert ennyit érsz.
4/17 anonim válasza:
Azért találnak meg, mert egy nullás troll vagy :D
5/17 anonim válasza:
Mamahotelben? Te mit képzelsz magadról? fogadjunk ilyen seprűszempillás semmirekellő darab sz*r vagy, megérdemled! Egyet értek az előttem szólókkal.
6/17 anonim válasza:
Ti is érzitek ezt? Kamu szagot érzek, nem tudom nektek mi erről a véleményetek... 🤔
7/17 anonim válasza:
Szeritnem is kamu, bár a nyomi informatikus egy király ehhez a kis trollhoz képest.
8/17 anonim válasza:
Zsák a foltját. Hogy értsd: Azért nem a szőke hercegek találnak meg, mert nem vagy velük egy szinten.
9/17 anonim válasza:
Kérdező te tudod mit jelent a mama hoteles? Leírnád ide, mert én
szeretném tudni, hogy szerinted mit jelent.
10/17 anonim válasza:
Na jó, elég! Kérem a tejbepapit. MOST! 🤘 Metál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!