Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy élőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy élőben elutasítanak a csajok??

Figyelt kérdés

Én sokkal jobban preferálom az élőben való ismerkedést, mint a netes társkeresőket, mert szerintem sokkal jobban meg lehet ismerni a másik embert minden szempontból. Rengetegszer van, hogy odamegyek lányokhoz az utcán és leszólítom őket:

("Neharagudjatok, hogy így idejöttem,csak tök szimpatikusak vagytok, lenne kedvetek kötetlenül beszélgetni" )

mikor épp sétálok vagy épp mikor este elmegyünk valamerre bulizni.

Miért van az hogy mindig(Bocsi, most csajos buli) és egyéb dumákat nyomnak be, manapság már ne divat ha nem megfektetni akarom hanem megismerni ? 😓

2020. aug. 13. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon sok mindentől függ. Egyreszt utcan eleve kevesen vevők rá.

Ha pl valami barban vagy egyéb helyen teszed akkor azért nem árt arra figyelni hogy ad-e valaki jeleket, sokat néz téged pl. Magyarul hogy látszólag vevők-e a lányok az ismerkedesre.

Ha mashova se figyelnek csak egymasra mert nagyon dumálnak akkor lehet kevésbé. Ha azért látod hogy oda-oda pillantgat egy csaj, szemeztek akkor nagyobb esélyed van.

Az is lehet hogy nem vagy nekik annyira vonzó. Persze ez szubjektív, de ha én egy baratnőmmel/barátnőimmel vagyok valahol es odajön hozzám egy számomra vonzó pasi nem mondom neki hogy menjen el rögtön. Vagy valami elérhetőséget cserélünk és akkor mehet tovabb a csajos este, vagy ha nem zavar, nem zavarja a többieket akkor egy ideig ott is maradhat dumálni.

2020. aug. 13. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Mert ismerkedni nem így kell, ez egy kicsit túl direkt, pláne, ha mindig egy csapat lányhoz mész oda. Egész egyszerűen ez így nem működik. Nem tudom, hogy nézel ki, és milyen benyomást keltesz, de ezzel a módszerrel legfeljebb egy mindegyikük által rajongott hírességnek lenne esélye az ismerkedésre.
2020. aug. 13. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Jó amit előttem írtak, hozzátenném, ne állítsd őket kérdés elé, azaz ne kérj visszaigazolást hogy maradj vagy menj el mert tuti utóbbit fogják választani. Legyen helyette valami konkrét temád amiről beszélsz vagy véleményét kérd, majd mutatkozz be hogy egyébként xy vagyok, +lehetőleg egyedul lévő csajhoz menj. Így több infót kap rólad és nagyobb eséllyel indulsz.
2020. aug. 13. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Próbáld őket BMW ből fütyürészni, biztos a siker.
2020. aug. 13. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem nézel ki elég jól.
2020. aug. 14. 07:56
 6/7 anonim ***** válasza:
5%
Csak a külső a lényeg a csajoknak. Ha abban gyenge vagy akkor nem ideális az utcán próbálkozznod.
2020. aug. 14. 11:34
 7/7 anonim ***** válasza:
25%
Poénból írtam a BMW-t amúgy.
2020. aug. 14. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!