Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választanak inkább a nők karrierista férfit úgy is, ha tudják, hogy alig fogják látni, illetve a rengeteg munkától jó eséllyel a nyugdíjt sem fogja megélni, mint inkább egy átlag nettó 200-250 ezres értelmes Jóskát?
A karrieristát könnyebb lenyúlni, megcsalni.
Mi más kell egy nőnek?
Na igen, ezt el tudom képzelni és sok ilyenre van példa, hogy a nő csak a pénzért van a hapsival.
Egyáltalán nem minden sikeres, karrierista ember tudja csak ezekkel levezetni a stresszt,
Igen, ti vagytok a 10 ből 1 kivételek, a többi sajnos nem ilyen, pláne 40-45 felett, amikor már a legtöbb annyira nem akar edzeni, mert futni, biciklizni, hanem inkább a finom pacalban, jó bordói borokban éli ki magát.
A tanult ,pénzes emberek pont,hogy az életmódjukban is következetesek és a szegényebb,tanulatlanabb ember az aki egyetlen örömét az alkhol/drog/gyorskaják/prostikban látja.
Mi is értelmiségi pár vagyunk és nagyon kevés alkoholt fogyasztunk,havi 1x ha van baráti összejövetl mértékkel iszunk pár dl bort és így ennyi. Sportolunk van más hobbink is,képezzük magunkat. Igaz nincs túl sok semmittevős időnk,de gyerekeim apjának csak ilyen férfit tudok elképzelni aki megért,hasonlóan gondolkozik mint én. Voltak más típusú barátaim,de hamar rájöttem ,hogy pl nekem az a férfi aki azzal dicsekszik ,hogy évek óta semmit nem csinál a munkahelyén csak youtube videókat néz és dumálgat nem épp a legszimpibb apajelölt. Mert ő biztosan soha nem fog előrelépni és időkérdése mikor rúgják ki és így hogy fog új munkát találni?
14.
A kevés alvás ugyanolyan káros, mint a cigi vagy a pia, csak kedvezőbb a megítélése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!