Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen kinézik azt, akinek még nem volt kapcsolata
és otthon él a szüleivel 30 körül?
Figyelt kérdés
Nyilván egy hosszabb idő után kiderülnek ezek a dolgok, mert az ilyen magánéleti kerdések egy idő után elkerülhetetlenek.
Nálunk már nagyon régóta nem úgy van az év végi céges vacsora, hogy " ,meghívlak téged és párodat" hanem csak a dolgozók mehetnek. Családi nap szok lenni, de arra az egyedülállók nem el sem jönnek.
Másig gond, hogy ha van facebookod, és ott valamilyen szinten aktív vagy, akkor ott is furcsálják ha nem leszel kapcsolatban. Illetve egy közelben lakó kolléga miatt is lebukhatsz.
2020. aug. 13. 12:46
22/26 A kérdező kommentje:
Facebook elérhetőséget elvből sem adok meg munkakapcsolati embereknek, nono. Az a magánéletem része.
2020. aug. 13. 12:50
23/26 anonim válasza:
Bár alapvetően semmi közük nem lenne hozzá. De ez csak papíron van így, az emberi jellem olyan, mint amit a Twilight Zone "The Monsters Are Due on Maple Street" epizódjában, hogy kinézik, cseszegetik, azt aki nem olyan, mint az elvárt és onnantól az illető adott esetben elsőszámú célponttá válik.
2020. aug. 13. 12:51
24/26 anonim válasza:
Szerintem ezt munkahelye válogatja. Dolgoztam olyan helyen, a főnök(asszony) egy családnak képzelte a céget (mivel az övé egy rakás sz*r volt) és úgy gondolta, rá is tartozik a beosztottjai magánélete. Zavarbaejtő részletességgel tárgyalták az erre fogékony kolléganőkkel a szerelmi életüket. Én meg kussoltam és dolgoztam. Férjnél vagyok, de egyrészt velük ellentétben jó a házasságom, másrészt nem tartozik rájuk a magánéletem. És úgy általában senkire. Ott volt egy akkor 30 körüli srác, aki a szüleivel élt és nem volt még soha tartós kapcsolata, csak pár hónapos járások. Ő elmondása szerint nem talált még megfelelő párt. Őt folyamat ekézte a főnök és indiszkrét módon cse**tette. Egy kolléganő ráhajtott, de a srác nem vett róla tudomást, mert a csaj egy ordas r*banc volt. Mire a hölgy a háta mögött lebu*izta. Engem azzal nyomasztottak, miért nem akarok gyereket. Közöltem velük, hogy magánügy, de nem szálltak le a témáról. A mostani munkahelyemen intelligens emberek dolgoznak. Tudjuk, hogy kinek van párja, gyereke, kinek nincs, de senki semmilyen megjegyzést nem tesz. Van, aki özvegy, van, aki fiatal és még nem állapodott meg, senkit nem érdekel. Tehát a válasz: Jobb helyeken nem. Jó helyet nem könnyű találni.
2020. aug. 13. 15:46
25/26 A kérdező kommentje:
Miben merült ki ez a ráhajtás? Ott helyben történt mindenki előtt? Hogy reagálta le a srác?
2020. aug. 13. 19:33
26/26 anonim válasza:
24-es vagyok. Igen, nyíltan flörtölgetett vele mindenki előtt. (Mondom, hogy nagyon gáz hely volt.) A srác teljesen ignorálta. Átnézett rajta, mint az ablaküvegen. A lány stílusa eléggé feltűnő volt (mondhatni közönséges, a nő nemű főnököm azzal viccelt, hogy vele könnyebben eladunk bármilyen terméket, ha így van öltözve-értsd, kb.sehogy). Nekem nőként borzasztó zavaró volt, hogy a melleit az arcunkba tolta, úgy nézett ki, mint egy olcsóbb prosti. Hozzá mindenkivel nevetgélt, a haját dobálta, behajolt, stb. Egyszer a pizzafutár szív alakú pizzát hozott neki, "magánemberként". Pedig előtte csak kihozott egy pizzát, de a hölgy könnyen ismerkedett, nagyon nyitott volt. Még a saját pasijai is r*bancnak tartották, ő maga mondta el. Mindezekre a szóban forgó srác közönyösen reagált, abszolút nem érddkelte. Mire a lány (a háta mögött) kijelentette, hogy "akinek ez nem jön be, az b*zi". Pedig csak simán nem bírta a közönséges, k*rvás külsejű, viselkddésű lányokat. Ezt maga mondta el nekem, korábban, nielőtt ez az eset történt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!