Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyen kinézik azt, akinek még nem volt kapcsolata és otthon él a szüleivel 30 körül?

Figyelt kérdés

Nyilván egy hosszabb idő után kiderülnek ezek a dolgok, mert az ilyen magánéleti kerdések egy idő után elkerülhetetlenek.

Aki járt már így, hogy kezelte a helyzetet?

2020. aug. 12. 21:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
Nálam nem teljesen, de majdnem ilyen a helyzet. Nem érdeklődnek, tudják, mi a helyzet, de nem is b*nak. Én sem szoktam őket kérdezni a saját kis életeikről, mert valójában nem érdekel. Nekem is-, nekik is más jutott.
2020. aug. 12. 22:30
 12/26 anonim ***** válasza:
91%
nekem volt ilyen időszak, de nem kérdeztek ilyenekről.
2020. aug. 12. 22:56
 13/26 anonim ***** válasza:

én úgy veszem észre munkahelyen nincs túk nagy barátkozás. főleg ha mondjuk külön ebédelsz.

de amúgy szerintem ha kedvelnek és megcsinálod amit kell akkkr nem fognak ezért bántani. azért az emberek többsége tudja, hogy elég bonyolult dolog az élet.

2020. aug. 12. 22:58
 14/26 anonim ***** válasza:
50%

"azért az emberek többsége tudja, hogy elég bonyolult dolog az élet.":

Ebből adódóan felmerült bennem egy új kérdés:

Akkor mégis miért jó utódot létrehozni? Főleg Mo.-n?

2020. aug. 12. 23:40
 15/26 A kérdező kommentje:

Hát Kamiq szerintem semmiért... Én nem is tervezek családot, de ugye már a kapcsolat se jött össze.

Inkább a szüleim önzö dumája a legrosszabb, hogy akkor nekik nem lesz unoka, hát sorry, engem meg ez nem érdekel.

2020. aug. 13. 05:15
 16/26 anonim ***** válasza:
Igen, kinèzik az ilyen embert, de attól függően, hogy mennyire intelligensek a kollegák, nem fognak szólni miatta.
2020. aug. 13. 08:07
 17/26 anonim ***** válasza:
4 éve dolgozom itt, egyszer nem került szóba, hogy kivel, kikkel lakom együtt...
2020. aug. 13. 10:45
 18/26 anonim ***** válasza:
75%
#17 Hidd el lecsekkolják ha valaki egyedül van, mert mindenki megemlíti a párját valamikor egy beszélgetés kapcsán, hiszen ha olyan a társaság akkor az a minimum, hogy megkérdezik mit csinált a hétvégén?
2020. aug. 13. 11:47
 19/26 anonim ***** válasza:

18, oké. Én arról írtam, hogy ki kivel lakik együtt. Ezt tőlem még sosem kérdezték meg.

A pár más kérdés, az valóban szóba kerülhet gyakrabban.

2020. aug. 13. 11:58
 20/26 A kérdező kommentje:
És arról mi a véleményetek, ha bekamuzok egy párt? Én itt azt szoktam gondnak tartani, hogy ha lenne munkahelyi rendezvény, akkor oda csodálkoznának, miért nem hívom, stb.?
2020. aug. 13. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!