Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfit csak azért zavarnak a nők párválasztási szempontjai (külső, egzisztencia, státusz), mert nem ők a haszonélvezői?
Sokszor írják itt, hogy a nők mennyire csak a külsőt nézik, a fizikai vonzalmat, meg a pénzt. Ezzel egyet is értek, hogy döntő mértékben ezek a meghatározóak.
De őszintén: ha az erre panaszkodó férfiak holnaptól jóképű, vonzó alfahímekké válnának, saját (minőségi) lakással, autóval, magas fizetéssel... Akkor is zavarná őket?
A felso 10-20% tobb not tart a tarsolyban.
Minden modern embernek haromszor annyi noi felmenoje van, mint ferfi.
Az OkCupid felmerese szerint a nok a ferfiak 80%-at atlag alatti kulsejunek tartja.
36F incel
"a nok a ferfiak 80%-at atlag alatti kulsejunek tartja"
Szóval a férfiak 80 %-ának nincs párja? Vagy a nők így is összejönnek velük? de az előbb még azt írtátok, csak a felső 10-20 % érdekli őket! Ti betegek vagytok, ja és igen, incelek! :DD
22. Miért gondolod, hogy incel vagyok, vagy szerencsétlen a nőknél? Van barátnőm tavasz óta. Előtte is volt jó néhány. Attól még a valóságról nem lehet beszélni, amit tapasztalok? A hajléktalanság problémájáról csak a hajléktalanok beszélhetnek? A nők ilyen dolgairól csak a sikertelen férfiak? Voltam kint az "ismerkedési piacon" és tudom, milyen kemény a helyzet.
23. Nem, nem azt mondja senki, hogy a férfiak 80%-ának nincs párja. Csak ahogy a férfiak egy része, úgy a nők egy része is sokszor csak beéri valakivel, olyannal van együtt, nem pedig olyannal, akire úgy igazán vágyna.
"In more recent history, as a global average, about four or five women reproduced for every one man"
Ez nagyjabol egybevag az OkCupid felmeresevel.
36F incel
"a nők egy része is sokszor csak beéri valakivel, olyannal van együtt, nem pedig olyannal, akire úgy igazán vágyna."
Te buta vagy nagyon! Eddig meg mindig az volt a probléma, hogy a nők miért az alfahímeket preferálják, és miért nem a saját szintjükön válogatnak, így a szürke kisembereknek nem jut senki!! Ha meg össze jönnek a "szintjükkel", akkor meg már az a baj, hogy miért éri be vele?
Megsúgom, senki nem az álomnőjével vagy az álompasijával van, mert mindig mindenkinél lehet(ne) találni szebbet és jobbat!
És most menj, fárassz másokat a logikátlan hülyeségeiddel.
26. A világ nem fekete és fehér. Sok férfinak jut olyan nő, aki csak beéri vele, soknak pedig még az sem. Nem csak két kategória van a világon. A férfiak 20%-ának gond nélkül lehet nője bármikor, 30% átlagos és épp csak beéri vele nő, 30% átlagos, de még olyan nőt sem talál, aki beérje vele, az alsó 20% meg full esélytelen.
Ahogy magamat is írtam, én sem incel vagyok, de attól még kva nehéz az ismerkedés, mert a nők nagyon válogatósak. Elég csak megnézni a nők hány férfit húznak jobbra Tinderen és a férfiak hány nőt. (Vagy ha megjelenik előtted az ellenkező nemből 100, akkor abból külső alapján mennyi iránt érdeklődik valaki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!