Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ami kigyógyít és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ami kigyógyít és kisegít ebből a már mondhatni beteges állapotból ?

Figyelt kérdés

Mit tehetnék annak érdekében, hogy el múljon a ragaszkodásom ?

Egyedül élek, senkim nincs édesanyámon kívül, aki külföldön él. Párkapcsolatom közel 1,5 lassan 2 éve nincs. Szörnyen magányos vagyok...

Minden férfi iránt, aki kicsit is közel enged magához, azonnal elkezdek kötődni illetve szeretetet táplálni.

Biztosra veszem, ez mind a magányomból fakad.

Mit tegyek, ami kigyógyít és kisegít ebből a már mondhatni beteges állapotból ?

Nem akarok ilyen.

Bele temetkezem a munkámba, amennyire csak lehet, de már lassan sem az, sem a barátok nem segítenek rajtam.

Néha már szörnyű gondolataim vannak, a megoldást illetően, részletezni sem merem.

Mitévő legyek ?

2020. aug. 10. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
37%

Irj annak a 37 éves férfinek aki pár kérdéssel előtted írta,hogy folyamatosan családik és nem talál normális nőt.

Viszont arra ügyelj,hogy senkire ne telepedj rá, ne éreztesd a magányodat mert ezt sok pasit távol tart.

2020. aug. 10. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:
# természetesen:csalódik
2020. aug. 10. 11:05
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Ezzel sokkan így vannak ez miatt ne aggódj. Amúgy én is ilyen vagyok sokkan ki is használják az ilyen embereket.
2020. aug. 10. 11:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg "elengedni" dolgokat, érzéseket, eseményeket...
2020. aug. 10. 11:39
 5/9 A kérdező kommentje:
:(
2020. aug. 10. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezen magad tudsz segíteni azzal,hogy nyitsz a világ felé. Borzasztó magányos vagy,de miért nincsennek barátnőid?
2020. aug. 10. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus
2020. aug. 10. 15:41
 8/9 anonim ***** válasza:
38%

Magány: félénk, nem tud kacér lenni, elnyomja a szexualitását, csak komoly kapcsolatot keres ( nincs benne mosoly?😜)

Változtass a külsődön, légy szexi, magabiztos! Személyiség fejlesztő tréning. Sok sikert!

2020. aug. 11. 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

vedd le a figyelmedet arról a problémáról ami jelenleg fogva tart.

helyezd ezt a figyelmet egy másik pontra, mégpeddig arra amit megszeretnél valósítani. Fogalmazd meg mit szeretnél, és azt a ragaszkodást vagy érzelmet helyezd rá a vágyadra, és tartd a célon a figyelmet.

Máképp nem tudom leirni, remélem érthető....

sportolj, vagy keress egy olyan tevékenységet, ami örömöt szabadit fel benned....és gyakorold nap, mint tevékenység...

2020. aug. 11. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!