Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhibáztam az esélyem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhibáztam az esélyem egy lánynál, akit nagyon szerettem. Hogy tudnék ebből az állapotból kijutni végre?

Figyelt kérdés

Első nagy szerelmem volt, senkihez nem ragaszkodtam még az életemben ennyire, de elrontottam/tuk a dolgot és már nem lehet helyrehozni. Semmi megcsalás meg hasonlók nem voltak mielőtt bárki kérdezné, egyszerűen csak elvesztettem a hitelességem felé, mert csináltam pár hülyeséget, amiatt mert féltem, hogy elveszítem. Akkor egyértelmű dolognak látszott, de így tiszta fejjel nagyon nem volt az..

Szóval a következő a baj. Különösebb problémám nincs a csajozással elég sűrűn randizgatom is..de mindig az van, hogy hiába a szép a lány, de személyiségre nem vonz, aki meg igen.. annak meg én nem vagyok az esete. Csak azért, hogy legyen valakim nem akarok senkivel összejönni, mert amúgy csak kínszenvedés lenne nekem az egész, na meg a másik félnek. Nem is volt még emiatt komoly kapcsolatom. Alapvetően én nem vagyok az a fajta, aki sorra cserélgeti a csajokat, hiába néz ki úgy külső szemmel. Tartós kapcsolatot akartam mindig is, de nem akar összejönni.

19/F

2015. jún. 15. 00:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha találkoznátok vagy elutaznál hozzá és megbeszélnétek a dolgot?
2015. jún. 15. 00:45
 2/7 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük már vagy fél éve. Amikor hajtottam rá , ő pont akkor nem akart senkitől semmit egy durvább szakítás miatt, ami most is kitart, mert elég antiszociálissá vált és keményen megváltozott.

A jól is haladt a dolog egy ideig, de mindketten elbaltáztuk aminek az volt az ára, hogy meghalt a jó viszonyunk. Én próbáltam újrakezdeni többször is, de nagyon úgy tűnik hogy már nem tud bennem megbízni vagy ugyanúgy nézni rám, mint azelőtt. Nem tudom.. Szóval veszett fejsze nyele, hiányzik néha, de muszáj volt továbblépnem és keresni valaki mást, csak épp az nem akar sikerülni.

2015. jún. 15. 00:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi lenne,ha 19 évesen egyszerűen hajtanád a csajokat,buliznál és nrm ezen görcsölnél.

Aztán majd fogsz találkozni idővel egy olyan lánnyal,aki minden szempontból megfog.

Felesleges ennyi idősen lekötni magad, meg rágódni dolgokon, élvezd az életet.

Jön majd idővel, aminek jönnie kell.

Az exed meg első szerelem, ezért olyan nehéz,ne aggódj idővel el fog múlni.

2015. jún. 15. 01:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igenis hajts a lányért, próbáld meg még egyszer. Nem illik mindenkire az az elfuserált közhely, hogy tízen-huszon évesen éld ki magad, mert utána baj lesz. Valakinek enélkül is sikerül felnőnie és később nincs baj ebből. Ha Te ilyen tipus vagy, akkor menj és hajts érte, ne aggodalmaskodd túl! Mondd, hogy kezdjezek tiszta lappal, megváltoztak a nézőpontjaid és tudod miket rontottatok el. Ha még érez irántad valamit, akkor próbáljátok meg újra, felnőttebb fejjel és kevesebb hibával. Utolsó lesz, ha nem sikerül, akkor végleg vége 😃
2015. jún. 15. 01:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha úgy vesszük hajtom is, amire lehetőségem van kihasználom. Ebben tényleg nincs okom panaszkodni. Csak hála a "felhőtlen" családi körömnek baromi szeretethiányos vagyok, aztán emellett nehéz elmenni vagy úgy tenni mintha nem lenne.
2015. jún. 15. 01:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt legalább 2x eljátszottam már. Ami nem az nem sajnos. Én is ezt gondoltam az elején, de ennek a sztorinak a vége nem happy end. Van ilyen..
2015. jún. 15. 01:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Leider :(

Az ember a hibàibol tanul..én is cefet sokat hibàztam..

2015. jún. 15. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!