Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci/kövér/molett lányok, hogyan találtatok tartós kapcsolatot?
Köszönöm szépen, hogy ilyen részletesen leírtad. Szoktad számolni, hogy hány kcal, amit egy nap megeszel?
A vacsi hány órakor szokott lenni?
Azért kértem, hogy írj le mindent, mivel remélem tudod, hogy a fogyás 70%-ban az étkezésen múlik.
Következő, mennyit mozogsz heti szinten és miket?
A fogyni szeretnél nagyon oda kell figyelni magadra, főleg, mivel beteg is vagy. Dietetikusnál voltál már segítséget kérni?
Szerintem nem a testalkatod az oka ennek, hanem a személyiséged. Nem írtál magadról semmit, de ha tényleg úgy határozod meg magad ahogy az írásodból lejön, akkor lehet meg is van a gond.
Ha gondolod küldjél egy olyan képet (akár privátban), amit felraksz magadról és egy kifejezetten előnytelent, hátha okosabbak leszünk.
(A kajád nem túl jó de az itt nagyon offtopic.)
A vacsora időpontja nem jó. 6 után az anyagcsere lelassul. Tedd korábbi időpontra a vacsit.
Neked nem célod a fogyás, és a vékony alkat, sajnos, különben a mai napig is számolgatnád a kalóriákat, abból kifolyólag, hogy beteg is vagy.
A mozgás semmit se ér, ha mellette nem érkezel megfelelően. Tudod, mint említettem, a fogyás 70%-ban az étkezésen múlik.
Ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor történik zsírégetés.
Ha fogyni szeretnél, akkor áldoznod kell rá. Tudod, valamit valamiért. Az legalább jó, hogy nasikat nem eszel, bár nem tudom, hogy ezek a müzlik és joghurtok mennyi cukrot tartalmaznak.
Ha van egy célod, akkor legyen erőd azt megvalósítani. :)
"75 kg vagyok és 170 cm magas."
Ez teljesen jó! Ami riasztó az az hogy úgy állsz a nem létező kövérségedhez, mint valami élsportoló! Kattant vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!