Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 feletti, szingli és öreg (a nők szemében, mindenhol
ezt hallom, hogy egy 40 körüli férfi már ássa el
magát) férfiak, ti hogy tengetitek a napjaitokat? Jó
így?
1.-nek.
De azt vágod ugye, hogy nem mindenki olyan, mint apád, meg a bátyád, meg azok a pasik akik rád fanyalodnak?
2020. aug. 9. 09:59
Köszönöm kérdésed, éldegélek, amolyan öregesen. Dolgozom, szeretem a munkámat amiben elismernek és amivel ha nem is kiemelkedően, de az átlagnál jobban keresek. Több hobbim is van, amikkel a szabadidőmet eltölthetem, így nem unatkozom. Vannak barátaim, akikkel kölcsönösen számíthatunk egymásra, a saját család hiányát leszámítva kb. azt az életet élem, amit gyerekként elképzeltem magamnak. A saját családot viszont már valószínűleg nem fogom elérni, mivel a korosztályom szingli nő tagjai szerint már öreg vagyok, így már nem tekintenek rám potenciális partnerként. Itt némileg érdekes, hogy a kapcsolatban levő harmincas nőknek egyáltalán nem ez a véleménye rólam, ahogy a húszas éveik végén járóknak sem. Na de biztosan ők tévednek, én teljesen megbízom a korosztályom szingli női tagjainak ítélőképességében.
39F
2020. aug. 9. 10:15
Ez olyan vicces, mikor a 40+ kanik ide írnak, hogy de jó szinglinek lenni a huszonéves punci mellett. Most ti ennyire nem értitek a szó jelentését?
2020. aug. 9. 10:15
38 éves vagyok, egyre jobban azt érzem, hogy ez így nem jó, rossz. EGy minimál, átlagos életet élek, jó lenne valóban ÉLNI.
2020. aug. 9. 11:07
Szerintem a megfelelő korosztaly nem tart öregnek.
2020. aug. 9. 12:20
16/20 A kérdező kommentje:
30-as nem tart öregnek másik 30-ast, csak az a baj, hogy alig van szingli 30-as nő. A legtöbb sok éve kapcdolatban él, vagy családja, gyereke van. Aki meg egyedül van, az még mindig várja pl 38 éves nőként is a jóképű 25-30 közötti herceget.
Kérdező: "30-as nem tart öregnek másik 30-ast" <----> "Aki meg egyedül van, az még mindig várja pl 38 éves nőként is a jóképű 25-30 közötti herceget." Tehát önmagához képest mégis öregnek tartja.
2020. aug. 9. 13:06
Egyetlen olyan harmincas szingli nőt sem ismerek akik huszonéves kölyökre vár. Mindenki a korosztályában keresgél ebben a korban már. Ami elég rugalmas, általában nem baj ha 2-3 évvel fiatalabb vagy 5-10 évvel idősebb.
2020. aug. 9. 15:46
18: Pedig ezen az oldalon szép számmal vannak. Ez a "35 feletti férfiak már öregek" meg a "40 éves papik 16 éves tinikkel akarnak együtt lenni" hülyeség is tőlük származik. Ez amolyan válaszreakció akar lenni arra, hogy a 35 feletti nők már kezdenek kifutni az időből és nehogy már a férfiaknak jobb legyen. Férfi oldalon meg van egy rakás troll, akik teszik alájuk a lovat, így megvan a mindennapi cirkusz.
2020. aug. 9. 18:32
20/20 A kérdező kommentje:
Mert en is azt latom h a nok atlagban (25-30 kozotti nok) sokkal hamarabb osszejonnek egy 40-43 eves pasival, mint forditva. Vagyis a valo eletben ezt latom. De amikor feljovok ide, akkor az van h ha 35-40 eves pasi vagy, akkor mar csak vegso esetben jovok veled ossze (pedig en is 30 as no vagyok), inkabb keresek egy 25 eves fiatal ferfit
Kapcsolódó kérdések: