Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Milyen gyakran szoktak leszólítani/megszólítani spontán?
Természetesen randi/telefonszám/kávézás/ismerkedés céljából. Nem szórakozóhelyen érdekel a dolog, hanem az utcán, buszon, sportolás közben...
Illetve az is érdekelne, hogy szeretnétek/szeretitek ezt az ismerkedési formát? (Erről szól majd a szavazás)
Szívesen meghallgatok sztorikat is, hogy hol milyen formában történt a dolog.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Engem nem sokszor, szinte soha pedig hallottam màr sok embertől, hogy csinos vagyok. Nem csak rokontól, hanem bárki mástól is. Megvagyok amúgy elégedve magammal többé kevésbé, de sajnos hozzám nem jönnek akkor sem. Lehet félnek tőlem :/
Pedig amúgy van, hogy én nézek meg egy-egy srácot, de semmi.
Nem tudom, na mindegy.
Lehet hogy ha megtörténne, nem tetszene.
Évszakfüggő, ami csak még inkább ráerősít arra a véleményemre, hogy a megszólítások kizárólag külső alapján történnek. Nyáron általában hetente megszólít valaki, pedig egyáltalán nem öltözködök hivalkodóan (szerintem egy farmer short, ami nem vág be és nem ízléstelenül szűk, nem az a szint).
Sose értettem, hogyha látják, hogy olvasok vagy filmet nézek, akkor miért hiszik azt, hogy örömmel veszem a közeledésüket. Semmilyen módon nem utaltam rá, sőt, legtöbbször észre se vettem, amíg megszólított. Számomra borzasztó ijesztő, hogy el akar hívni valahova egy olyan ember, akinek a létezéséről nem tudtam egy perccel korábban.
Két éve vagyok párkapcsolatban, így van mit mondanom, hogy miért nem szeretnék elmenni velük, de még így is volt olyan, aki felháborodott, hogy esélyt se adok neki, pedig lehet, hogy köröket ver a barátomra (?). Röviden szólva nem, nem szeretem az ilyesfajta ismerkedést.
22/L
Számomra borzasztó ijesztő, hogy el akar hívni valahova egy olyan ember, akinek a létezéséről nem tudtam egy perccel korábban.
Hát ez jó nagy baromságnak hangzik😂Az idegenekre az jellemző, hogy nem tudnak egymás létezéséről, és úgy fogják megismerni egymást, ha ismerkednek. Ez biztos döbbenetes felfedezés, de valahol el kell kezdeni, vagy te is ilyen “csak baráti társaságban meg a falun belül ismerkedek, olyannal, akit ovi óta ismerek” típusú ember vagy?
És te egy perc ismeretség után rögtön randira hívod a másikat? Miért hívod el? Semmit nem tudsz róla.
9-es
Tetszik a teste és prédát lát a lányban amit megakar hódítani.
Nekem azért sem jön be ez a fajta ismerkedés, mintha vad lennék már-már látom ahogy megnyalja a száját hogy felszedem ezt a csajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!