Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, lányok! Milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Milyen gyakran szoktak leszólítani/megszólítani spontán?

Figyelt kérdés

Természetesen randi/telefonszám/kávézás/ismerkedés céljából. Nem szórakozóhelyen érdekel a dolog, hanem az utcán, buszon, sportolás közben...

Illetve az is érdekelne, hogy szeretnétek/szeretitek ezt az ismerkedési formát? (Erről szól majd a szavazás)

Szívesen meghallgatok sztorikat is, hogy hol milyen formában történt a dolog.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2020. aug. 6. 20:38
A kérdező szavazást indított:
Szeretném hogy megszólítsanak
Szerettem ha megszólítottak, de már van párom
Engem ne szólítson meg senki, hiába vagyok szingli
Párkapcsolatban vagyok, és mindig is utáltam az ilyesmit
32 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon örültem, mikor a vőlegényem eljegyzett, többek között azért is, mert abban bíztam, hogy ha látják rajtam a gyűrűt, békénhagynak. Hosszú távon nem teszteltem, rövid távon eddig működött. Mindig is utáltam az ilyesmit és folyamatosan zenét hallgattam/a földet bámultam, hogy ne higgye senki, hogy ez jó ötlet nálam. Ennek ellenére odaett a fene rendszeresen néhány embert. Szerencsére nem sokat.
2020. aug. 6. 20:48
 2/21 anonim ***** válasza:
90%

Engem nem sokszor, szinte soha pedig hallottam màr sok embertől, hogy csinos vagyok. Nem csak rokontól, hanem bárki mástól is. Megvagyok amúgy elégedve magammal többé kevésbé, de sajnos hozzám nem jönnek akkor sem. Lehet félnek tőlem :/

Pedig amúgy van, hogy én nézek meg egy-egy srácot, de semmi.

Nem tudom, na mindegy.

2020. aug. 6. 20:51
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
22 vagyok, eddigi életemben soha nem szólítottak még le utcán vagy egyéb nyilvános helyen. Láthatatlan vagyok.
2020. aug. 6. 20:54
 4/21 A kérdező kommentje:
3# Szeretnéd?
2020. aug. 6. 21:03
 5/21 anonim ***** válasza:
85%

Lehet hogy ha megtörténne, nem tetszene.

2020. aug. 6. 21:05
 6/21 anonim ***** válasza:
78%

Évszakfüggő, ami csak még inkább ráerősít arra a véleményemre, hogy a megszólítások kizárólag külső alapján történnek. Nyáron általában hetente megszólít valaki, pedig egyáltalán nem öltözködök hivalkodóan (szerintem egy farmer short, ami nem vág be és nem ízléstelenül szűk, nem az a szint).

Sose értettem, hogyha látják, hogy olvasok vagy filmet nézek, akkor miért hiszik azt, hogy örömmel veszem a közeledésüket. Semmilyen módon nem utaltam rá, sőt, legtöbbször észre se vettem, amíg megszólított. Számomra borzasztó ijesztő, hogy el akar hívni valahova egy olyan ember, akinek a létezéséről nem tudtam egy perccel korábban.

Két éve vagyok párkapcsolatban, így van mit mondanom, hogy miért nem szeretnék elmenni velük, de még így is volt olyan, aki felháborodott, hogy esélyt se adok neki, pedig lehet, hogy köröket ver a barátomra (?). Röviden szólva nem, nem szeretem az ilyesfajta ismerkedést.

22/L

2020. aug. 6. 21:08
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Pesten lakok a belvárosban 1 hónapja, azóta 2-szer szólítottak le. Nyilván a bulinegyed környékén ez nem csoda, ide amúgy is csajozni-pasizni jönnek sokan. Amíg nem laktam itt, sokkal ritkábban szólítottak le, talán félévente egyszer. Egyébként csinos lánynak tartanak, ilyen sportosan vékony/formás vagyok.
2020. aug. 6. 21:12
 8/21 anonim ***** válasza:
31%

Számomra borzasztó ijesztő, hogy el akar hívni valahova egy olyan ember, akinek a létezéséről nem tudtam egy perccel korábban.

Hát ez jó nagy baromságnak hangzik😂Az idegenekre az jellemző, hogy nem tudnak egymás létezéséről, és úgy fogják megismerni egymást, ha ismerkednek. Ez biztos döbbenetes felfedezés, de valahol el kell kezdeni, vagy te is ilyen “csak baráti társaságban meg a falun belül ismerkedek, olyannal, akit ovi óta ismerek” típusú ember vagy?

2020. aug. 6. 21:16
 9/21 anonim ***** válasza:
71%

És te egy perc ismeretség után rögtön randira hívod a másikat? Miért hívod el? Semmit nem tudsz róla.

2020. aug. 6. 21:20
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

9-es

Tetszik a teste és prédát lát a lányban amit megakar hódítani.

Nekem azért sem jön be ez a fajta ismerkedés, mintha vad lennék már-már látom ahogy megnyalja a száját hogy felszedem ezt a csajt

2020. aug. 6. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!