Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi lenne a véleményetek, ha ismerkedés közben a pasi leszögezné a következőket?
Férfiként mondom, elég szánalmas. Első mondatban próbálsz nyalni neki, hogy te micsoda nagyszerű feminista krapek vagy. Aztán a második mondatban meg kiderül, hogy könnyedén elnyomható a személyed.
Talán nem egyértelmű neked, de mivel az első mondatot folyamatos időben mondtad, míg másodiknál ott áll a "néha", ez nagyon egyoldalú kapcsolat alapja lenne.
Szerintem dupla bukta ez így.
Én ezt vallom: a párkapcsolat két egyenlő ember közös vágya, mindketten ugyanannyit tegyünk bele.
Alap, hogy a házimunka közös, max az végez többet, akinek lényegesen több ideje/energiája van.
És alap, hogy az anyagiak, programok is közösek, max az fizet többet, aki lényegesen többet keres.
Fura, ha valaki nem így gondolja...
Kicsit eleve bizarr, hogy ismerkedés közben erről kéne beszélgetni.
De egyébként semmi problémám nincs ezzel, párom is csinálja a házimunkát, nem csak én. Én pedig mindig felajánlom, hogy fizetem a saját részemet, vagy ha nem, akkor időnként visszahívom sörre vagy másra. Nem beszéltük meg ezt előre, jött magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!