Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy legyen barátnőm? 30F

Figyelt kérdés
Életem során nem igazán tudnám megszámolni, hány nőnél próbálkoztam már. Mind azt mondta, hogy aranyos és kedves pasi vagyok, de csak mint barátot (lelki szemetesláda) tudna elképzelni mind.
2020. aug. 5. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
37%

Hát ez ilyen, nem tudsz mit tenni. VAGY DE!

Keress kevésbé szép leányzót, ha annyira barátnőre vágysz, ne válogass!

2020. aug. 5. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Lássák rajtad hogy nem szorulsz rájuk és ne menjél le kutyába.
2020. aug. 5. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Társkeresőt próbáltad már?
2020. aug. 5. 21:03
 4/6 Clay Morrow ***** válasza:
88%
Semmit. Minek az neked?
2020. aug. 6. 03:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Legyél kissé bunkó és tűnj elérhetetlennek. Ne alázkodj meg, ne legyél a kutyája senkinek. És beszélj nyíltan, egyértelműen. Ha a csaj nem akar tőled párkapcsolatot, akkor ne menj bele a "legyünk csak barátok" szarságba, hanem egyszerűen ne foglalkozz vele többet, inkább keresgélj tovább.
2020. aug. 6. 09:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Sportolj és keress milliókat.
2020. aug. 6. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!