Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 29 éves vagyok, és egy 87...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves vagyok, és egy 87 éves férfi udvarol nekem, hogyan utasítsam vissza, hogy ne sértődjön meg?

Figyelt kérdés
Túl érzékeny, és sértődékeny, hogyan mondjak nemet úgy, hogy ne legyen neki rossz? Túl nagy a korkülönbség, és bár ezt ő is tudja, de azt mondja, hogy szerelmes belém. Nemtudom, mit tegyek, segítsetek. Normális válaszokat kérek.
2020. aug. 4. 20:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szerintem kitaláció, egy 87 éves férfi örül, ha még él, nemhogy az unokája korú nőnek udvaroljon. Ha 57 vagy max 67 lenne, akkor talán még hihető is lenne.
2020. aug. 5. 09:04
 22/28 anonim ***** válasza:

1. válaszon szakadtam :D.

Amúgy meg sztem az illető személyiségétől függ, hogy megsértődik-e... aki sértődős típus meg beképzelt, azon is megsértődne, ha azért nem jönnél össze vele, mert lenne valakid. Nincs tökéletes bevált módszer sértődésmentes lekoptatásra.

Én őszinte lennék, elmondanám, hogy nem az esetem, túl idős... ha esetleg tervezel gyereket stb. akkor azt is el lehet mondani, hogy hosszútávon nem is lenne érdemes egy ilyen kapcsolatba belemenni. Aztán ezzel az információval ahhoz kezd, amihez akar.

2020. aug. 5. 12:51
 23/28 A kérdező kommentje:
Bárcsak kitaláció lenne, sajnos nem az! Ahhoz képest, hogy 87 éves, nagyon jól tartja magát. Ma még nem láttam szerencsére. Mindig ha meglát, úgy köszön, hogy Szép napot szerelmem. Meg olyanokat mond, hogy milyen szép vagyok, kedves, és pont olyan nő vagyok, akit szeretne (volt 2 felesége is, de mindegyiktől elvált). Meg az utóbbi időben azt mondta, hogy meg szeretné kérni a kezem, vár a megfelelő alkalomra, én mondtam finoman, hogy ne engem vegyen feleségül, túl fiatal vagyok, de nem érti meg, folytatja. Sajnos lepereg róla kb minden, azért is írtam ide, hátha ad valaki egy használható ötletet.
2020. aug. 5. 14:42
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
És ha kőgazdag volna?
2020. aug. 5. 22:05
 25/28 A kérdező kommentje:
Ha gazdag volna, se akarnék tőle semmit, ilyen nagy korkülönbséggel semmiképp se. Meg bevallom, undorodnék, ha hozzám érne, mármint szexuális értelemben.
2020. aug. 5. 22:42
 26/28 anonim ***** válasza:
Akkor mond neki kedvesen, hogy pista bá, nem az én korosztályomból való udvaroljon a szomszéd erzsikének ő csak 40 évvel fiatalabb!
2020. aug. 5. 22:55
 27/28 A kérdező kommentje:
Mostanában békén hagy, csak köszönni szokott, és max. egy-két szót beszélünk, de semmi szerelemre utaló dolgot nem mond. Talán leesett neki végre a tantusz.
2020. aug. 15. 13:29
 28/28 anonim ***** válasza:
LEeht csak unokájának tekint, de mellékesen bevinné még egyszer a macit a málnásba.
2020. aug. 15. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!