Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves vagyok, és egy 87 éves férfi udvarol nekem, hogyan utasítsam vissza, hogy ne sértődjön meg?
Figyelt kérdés
Túl érzékeny, és sértődékeny, hogyan mondjak nemet úgy, hogy ne legyen neki rossz? Túl nagy a korkülönbség, és bár ezt ő is tudja, de azt mondja, hogy szerelmes belém. Nemtudom, mit tegyek, segítsetek. Normális válaszokat kérek.2020. aug. 4. 20:21
11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem nagyon tudom elkerülni sajnos, mert egy emeleten lakunk :( amúgy kedves, aranyos dehát megse jöhetek össze vele.
2020. aug. 4. 22:26
12/28 anonim válasza:
Mond meg kedvesen, hogy idős neked, mást nem nagyon tehetsz. Az a válasz, hogy nemsokára megdöglik nem volt túl kedves. Nem ezt írta de erre utalt.
13/28 anonim válasza:
Az és szomszédom 4-5 évvel fiatalabb, rendszeresen 2 kézzel rámarkol a mellemre, hidd el az sokkal kellemetlenebb.. Neked elég, ha kedvesen megmondod, hogy éretlen vagy még egy kapcsolathoz.
14/28 anonim válasza:
Utolsó az rendes zaklatás. Mit teszel ellene? Nem lehet, hogy csak egy kis hülyegyerek akit pofon kell csapni?
15/28 anonim válasza:
13: Lefújnám gázspray-vel és kihívnám a rendőrséget.
16/28 anonim válasza:
Na tessék, már megint válogattok...
17/28 anonim válasza:
Ha tele van zsetonnal koltozz hozza, egyszer ketsuer cummants le, majd bird ra h rad irassa mindenèt.
18/28 anonim válasza:
: Lefújnám gázspray-vel és kihívnám a rendőrséget.
Van tanúd ra h megfogta? Mert egy az egy ellen nem jatszik a magyar buntetoeljarasban.
19/28 anonim válasza:
Es meg te kerulhetsz bajba ha kiderul h senki aem latta, nincsenek eros keznyomok a melleiden.
20/28 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hogyan udvarol? Miket mond? És te eddig miket mondtál neki? Hogyan utasítottad el, hogy nem ért a szóból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!