Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők számára imponáló ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők számára imponáló ha egy pasi kiáll a nők jogaiért és kárhoztatja a férfiuralmat?

Figyelt kérdés
Harcba szállna a patriarchátus meg az üvegplafon ellen, és szívesen hangoztatja, hogy a nők nem csak a szebbik, de az erősebbik és okosabbik nem is egyben.

2020. aug. 3. 17:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%
6,7 igen, kapaszkodhatok abba, hogy a 888-on jelent meg egy cikk két egyetem tudományos kutatásáról. Nyilván a számotokra kellemetlen tényeket így is le lehet söpörni az asztalról.
2020. aug. 3. 18:15
 12/19 anonim ***** válasza:
45%
6-7. Azért butaságot ne írjatok már. A 888 a Daily Mailtől linkeli a forrását. Ott látnátok a cikk 3. sorában, ha vettétek volna a fáradtságot, hogy megnyissátok. A Daily Mail már elég jó nektek? Segítek: Nagy-Britannia legnagyobb példányszámban eladott napilapja. A 888-on jelent meg magyarul, mert ők írnak erről. A 444, 24, index jó hogy nem ír ilyen témáról, hiszen az szembemenne azzal a világképpel, amit terjeszteni akarnak.
2020. aug. 3. 18:30
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem azt írtam, hogy AZÉRT hiteltelen, mert a 888-on jelent meg. Arra céloztam, hogy tele van butaságokkal, ÉS nem meglepő, hogy egy ilyen alacsony színvonalú cikk egy ilyen alacsony színvonalú hírportálon jelent meg.
2020. aug. 3. 18:48
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem, a Daily Mail sem hat meg, pont azért, mert olvasom. Konzervatív pletykalap.
2020. aug. 3. 18:50
 15/19 anonim ***** válasza:
26%
Gondolom a qubit, 444 tökéletes források.
2020. aug. 3. 18:55
 16/19 anonim ***** válasza:
60%
Miért gondolod, hogy aki nem hisz el mindent a 888-nak, az elhisz mindent a 444-nek vagy akármelyik lapnak? Csak azért, mert elolvasod a cikkeiket, még ugyanúgy MINDIG kell tartani egy szűrőt, és nem elhinni mindent feltétel nélkül.
2020. aug. 3. 19:02
 17/19 anonim ***** válasza:
74%
Nő vagyok és csak hülyének néznélek, Magyarországon nincs férfiuralom, 28 éves vagyok és még semmi hátrány nem ért, mert nő vagyok, sőt! Kiröhögnélek és mondanám, hogy költözz valamelyik arab országba.
2020. aug. 3. 21:14
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
Te idióta, mért lenne a női nem erősebb és okosabb? Miért terjesztesz hülyeséget? Mellesleg milyen női jogok? Egy nőnek pontosan ugyanannyi joga van mint egy férfinek. Tudom most jöhettek azzal, hogy a férfiak így meg úgy de higgyétek el írhatok olyan példát is, ahol férfi szívta meg nő kárára. Alapból ugyanannyi joguk van mint a férfiaknak de se nem okosabbak se nem erősebbek. Ez úgy baromság ahogy van. A jogok meg rögzítve vannak a törvénykönyvben persze sosincs teljes egyenlőség de a jogok ugyanazok. Milyen női jogok mellett állnál ki kérdező? És miért lenne a női nem okosabb? Tudod te egyáltalán, hogy miket beszélsz? Szerintem nem. Milyen jogokért állsz ki? Nincs is ilyen jog.
2020. aug. 4. 02:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Buta vagy, ha azt hiszed, hogy ez által könnyebben kapsz puncit.
2020. aug. 4. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!