Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők számára imponáló ha egy pasi kiáll a nők jogaiért és kárhoztatja a férfiuralmat?
Figyelt kérdés
Harcba szállna a patriarchátus meg az üvegplafon ellen, és szívesen hangoztatja, hogy a nők nem csak a szebbik, de az erősebbik és okosabbik nem is egyben.2020. aug. 3. 17:10
11/19 anonim válasza:
6,7 igen, kapaszkodhatok abba, hogy a 888-on jelent meg egy cikk két egyetem tudományos kutatásáról. Nyilván a számotokra kellemetlen tényeket így is le lehet söpörni az asztalról.
12/19 anonim válasza:
6-7. Azért butaságot ne írjatok már. A 888 a Daily Mailtől linkeli a forrását. Ott látnátok a cikk 3. sorában, ha vettétek volna a fáradtságot, hogy megnyissátok. A Daily Mail már elég jó nektek? Segítek: Nagy-Britannia legnagyobb példányszámban eladott napilapja. A 888-on jelent meg magyarul, mert ők írnak erről. A 444, 24, index jó hogy nem ír ilyen témáról, hiszen az szembemenne azzal a világképpel, amit terjeszteni akarnak.
13/19 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy AZÉRT hiteltelen, mert a 888-on jelent meg. Arra céloztam, hogy tele van butaságokkal, ÉS nem meglepő, hogy egy ilyen alacsony színvonalú cikk egy ilyen alacsony színvonalú hírportálon jelent meg.
14/19 anonim válasza:
Nem, a Daily Mail sem hat meg, pont azért, mert olvasom. Konzervatív pletykalap.
15/19 anonim válasza:
Gondolom a qubit, 444 tökéletes források.
16/19 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy aki nem hisz el mindent a 888-nak, az elhisz mindent a 444-nek vagy akármelyik lapnak? Csak azért, mert elolvasod a cikkeiket, még ugyanúgy MINDIG kell tartani egy szűrőt, és nem elhinni mindent feltétel nélkül.
17/19 anonim válasza:
Nő vagyok és csak hülyének néznélek, Magyarországon nincs férfiuralom, 28 éves vagyok és még semmi hátrány nem ért, mert nő vagyok, sőt! Kiröhögnélek és mondanám, hogy költözz valamelyik arab országba.
18/19 anonim válasza:
Te idióta, mért lenne a női nem erősebb és okosabb? Miért terjesztesz hülyeséget? Mellesleg milyen női jogok? Egy nőnek pontosan ugyanannyi joga van mint egy férfinek. Tudom most jöhettek azzal, hogy a férfiak így meg úgy de higgyétek el írhatok olyan példát is, ahol férfi szívta meg nő kárára. Alapból ugyanannyi joguk van mint a férfiaknak de se nem okosabbak se nem erősebbek. Ez úgy baromság ahogy van. A jogok meg rögzítve vannak a törvénykönyvben persze sosincs teljes egyenlőség de a jogok ugyanazok. Milyen női jogok mellett állnál ki kérdező? És miért lenne a női nem okosabb? Tudod te egyáltalán, hogy miket beszélsz? Szerintem nem. Milyen jogokért állsz ki? Nincs is ilyen jog.
19/19 anonim válasza:
Buta vagy, ha azt hiszed, hogy ez által könnyebben kapsz puncit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!