Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen problémát jelenthet egy fiatal, jólképzett, nyelveket beszélő, nagyon szép és erős szexuális kisugárzású, kedves, intelligens és jómodú családba született lánynak a pártalálás?
Mielött még valaki írná, nem én vagyok. Egyik unokahúgom és egy barátnőm ilyen.
Ti mit gondoltok?
:::spoiler:::
Sok pasi fél az ilyen lányoktól és nőktől, vagy csak erős szexuális felindultság befolyásoltsága alatt kúlturálatlan probálkozásokra képes.
akkor inkább úgy fogalmazok, hogy ugyanezt elvárják a jelölttől is
számukra ez nem egekben lévő elvárás, de egy átlagember számára azok lehetnek
#11 Ebben már van valami.
Négy-öt a nyolcból a párjukra is igaz.
ŐŐŐŐ.. hol írtál a személyiségükről, mert én nem látom. Ez mind külső dolog, amivel a környezetük felruházta őket.
Lehetnek teljesítménykényszeres szorongó lányok is, akiknek pl senki sem elég jó, mert valójában a szüleiknek választanak párt, mert a környezetüknek, mert hasonló embert képzelnek el maguknak.
Lehetnek csendes, elnyomott személyiségek is, akik társas kapcsolatokban nem képesek kiteljesedni, csak felszínes kapcsolatok során, elcseveg, elvégzi a munkáját, mélyebb viszonyt pedig nem képes kialakítani, fél megnyílni, ilyesmi..
Aztán lehetnek felszínesek, akik ugyan randiznak és ismerkednek, de mindig ugyanabból a rétegből, és nem értik, miért nem találnak párt, mikor a listájukon minden ki van pipálgatva, ami fontos. Csak az emberi értékekről feledkeznek meg.
Írhatnám, hogy kontrollmániások, irányító típusok, ezért nem találnak társat, de sokkal több behódoló típusú férfi van(pláne felsőbb körökben), mint az emberek gondolnák, szóval ezt az okot kizárnám..
Sok oka lehet még, ha nem boldogok, nem találnak társat. Pl szexuális bizonytalanság, szégyenérzet, személyiségzavar, szorongás, abúzus, borzalmas önkép..
Szuper, hogy a környezetük tett róla, hogy megadjanak mindent, amire a környezet képes(nevelés, támogatás, oktatás) de ott van mögötte az ember, akit nem tudnak jelentősen formálni, plusz ki tudja a felszín alatt milyen károkat szenvedtek, biztosan nekik is megvannak a saját, személyes tragédiáik, ami miatt nehezebben tudnak érzelmi kapcsolatot kialakítani másoknál.
Bármilyen problémát jelenthet. Mert leírás alapján nem lehet megmondani, hogy ez a lány egyáltalán alkalmas-e párkapcsolatra? Hogy tud-e a másikkal "csapatban" dolgozni? Egyáltalán felfogja-e, hogy a párkapcsolat nem azt jelenti, hogy éldegélünk egymással a langyos lábvízben, aztán telik az élet, hanem kőkemény munka, ami során te is és a párod is alakul.
De még ha alkalmas is párkapcsolatra, akkor sem biztos, hogy eddig olyanokkal találkozott, akikkel nincsenek összhangban.
#17 Pont ezzen akarok túllépni a saját meglátásaimon.
Mind a kettőjük nagyon szoros és jó visszonyban volt az édesapjával amikor felnőtt. Anyukák a család anyai szerepkört választották, nem nyomásra, de egyetértésben a párjukkal. Tehát munkában sikeres női megoldó képességeket otthon nem igazán tanulhattak el, személyesen csak először egyetemi éveik alatt.
Természetes mindenkinek vannak hibái.
Unokahúgom például szeretett volna már dolgozni, és hiába egy jó diploma és két idegen nyelv magas színtű ismerete, csak következő iskola és további nyelv ismeretek megszerzése után kapott megfelelő munkát. Apja először nehezményezte, hogy miért nem sikeres. Ott apúka is két diplomás. Tehát furra, hogy még egy diplomát miért nem támogatott. Azóta már ezek a gondok elmúltak.
Túlzott elvárások kényszere, mint karrier mint párválasztás terén apúkákra jelemzőek voltak.
Kérdező leírtam érthetően.
Nem baj,ha okos,az a baj,ha okoskodó.
Lehetsz édesem, professzoraszony,igazgtónő,nem fog érdekelni.
Otthon nem az alkalmazottad,és versenytársad vagyok .
Ha ezt megértetted,akkor jó.
Ha nem,akkor meg nem félek,hanem nem kellesz.
Elég nekem a munkahelyemen felvenni a versenyt,nem akarom még a saját otthonomat is cégesíteni.
Most már másodszor írtam le,bővebben,hogy nem az okos nő a gond,hanem az otthon vezérezredest,igazgatót,kutatót eljátszó nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!