Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már végre párt akarok találni, hogy kezdjek neki?
Sziasztok!
24 éves srác vagyok. Három éve már szingli. Egy hete költöztem haza külföldről és végre már barátnőt szeretnék magamnak.Benne vagyok egy társaságban viszont ott nincs lehetőségem nővel ismerkedni. Társkeresőkön fent vagyok de siralmas a helyzet. Azt annyira nem preferálom, hogy csak úgy random odamegyek nőkhöz.Valakinek van esetleg tippje, ötlete hogy mégis, hogy tudok ismerkedni? Mások elmondása szerint a külsőmmel nincs semmi gond és mint társaságilag illetve személyiségileg is kellemes társaság vagyok. Nem akarok erre rágörcsölni de most már jó lenne egy társ és egyáltalán nem látom magam előtt a lehetőséget hogy hol tudnék ismerkedni
#13 assal egyet értek,kivéve a végével.
Te magad is elismered,hogy erőlteted.
Nyugodtan lazán kellene csinálnod. Éld az életed lássák a környezetedben előforduló nők,hogy érdekes és értékes ember vagy,akivel jó lenne lenni.
Régen én is erőltettem,nekem pár kell!! Sok szánalmas randim volt:(.
Ha pedig megismersz valakit,oda (vagy oda vissza ) megvan a szimpátia,találkozóra hívod aztán esélyes a happy end.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!