Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már végre párt akarok találni, hogy kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
24 éves srác vagyok. Három éve már szingli. Egy hete költöztem haza külföldről és végre már barátnőt szeretnék magamnak.Benne vagyok egy társaságban viszont ott nincs lehetőségem nővel ismerkedni. Társkeresőkön fent vagyok de siralmas a helyzet. Azt annyira nem preferálom, hogy csak úgy random odamegyek nőkhöz.Valakinek van esetleg tippje, ötlete hogy mégis, hogy tudok ismerkedni? Mások elmondása szerint a külsőmmel nincs semmi gond és mint társaságilag illetve személyiségileg is kellemes társaság vagyok. Nem akarok erre rágörcsölni de most már jó lenne egy társ és egyáltalán nem látom magam előtt a lehetőséget hogy hol tudnék ismerkedni
2020. aug. 3. 08:29
2/15 Ypszilon1980 válasza:
Kb. kizártad a lehetőségeidet.
Ha ismerkedni akarsz, akkor ki kell lépni a komfortzónádból.
3/15 A kérdező kommentje:
De ha csak úgy odalépek ismeretlenül akkor akár ijesztő is lehetek. Egyébként tinderen fent vagyok és volt is már vagy 60-70 matchem Viszont ebből elenyésző az a szám aki visszaír és ők is egy idő után dobbannak
2020. aug. 3. 09:38
4/15 anonim válasza:
Ez a baj nálam is, hogy mai világban társaság nélkül szinte esélytelen találni bárkit is, neten meg siralmas a felhozatal ahogy írod 25F
5/15 A kérdező kommentje:
Pedig 24évesen ha nem is megállapodni szeretnék de legalább egy normális párkapcsolatot.
2020. aug. 3. 09:50
6/15 anonim válasza:
Hidd el én is de nagyon nehéz találni én se tudom hol keressem, net kivan halva az összes oldal.
8/15 anonim válasza:
Kénytelen leszel odamenni az utcán, ha nem marad más.
9/15 A kérdező kommentje:
Tinderen vagyok fent illetve Badoo-n voltam (viszont az egy fertő) . Strandra nem azért megy ,hogy ott zaklassam . Társaságban aki van nő az foglalt és nincs is szingli barátnőjük. Másokat nem ismerek sajnos. Parkba sem azért ül ki valaki ,hogy ott zavarjam. Teljesen meg vagyok lőve
2020. aug. 3. 10:34
10/15 anonim válasza:
Nincs semmi hobbid? Valami, ami érdekel? Akár személyesen is eljárhatnál ilyen helyekre, mint táncház, vagy különböző klubok, de akár neten is beléphetnél ilyen csoportba, és ott beszélgethetnél emberekkel. Ott kicsit megismerkedhetnél, barátkoznál, és ha találsz egy szimpatikus csajszit, van is közös témátok, ami jó alap egy kezdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!