Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet bírni egy egész életet egyedülállóként, úgy hogy vágynék társra?
Figyelt kérdés
Nekem tiniként sem volt senkim mint sokaknak. Nálam nem idult be ez a "folyamat". 25 leszek hamarosan. Egyre jobban úgy látom hogy nekem már sosem lesz senkim. Képetelen vagyok ismerkedni, nem csak az ellenkező neműekkel. Nem tudom hogyan kell kapcsolatot kialakítani. Szeretnék gyerekeket is, emiatt még rosszabb elfogadni hogy egyedül kell élnem.
(férfi vagyok)
2020. aug. 2. 14:50
11/11 anonim válasza:
Azért blődség kijelenteni, hogy majd 30 felett...Persze, a 28 plusz éves nőknél akik azonnal gyereket akarnak, a 25 körüliek vagy alattiak meg majd leöregezik, hogy te 30as vén krapek mit akarsz tőlem. Tudom, volt annó dolgom 32 évesen 23-24 és 25 éves nőkkel, mind öregeztek a kapcsolat alatt is és mind lecserélt egy huszonéves srácraegy pár hónap után. Ha megkapnak, akkor lecserélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!