Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás, értelmiségi férfiak! Összejönnétek egy alacsonyabb végzettségű nővel?
A 14es úgy ír a PhD kutatókról, mintha az valamilyen, az átlag ember felett álló szuperhős lenne :D
Én látok diplomás-nem diplomás párokat, semmi gond nincs velük. Régen én is azt hittem, hogy az egyetem az egy hű de nagy dolog, aztán rájöttem, hogy ott is rengeteg az idióta.
A mostmár phd s évfolyamtársam egy szerencsétlen picha volt.
Emlékszem a vizsgáinkra. Magolt, de az összefüggéseket nem látta.
Ezenkivül közel sem olyan életrevaló, vidám nő, mint a jelelegi nem diplomás párom.
Köszi, de a diploma, a címek az én számomra kevés! Illetve nem döntő szempont,hogy jól érezzem magam egy kapcsolatban.
Mint ahogy a haj színe sem az. Lehet szőke és okos, de lehet barna buta,házisárkány vagy fordítva.
Épelméjű ember autóvásárlásnál sem csak a kárpit szine,a fényezés, a gyorsaság, netán a gazdaságosság, vagy a beltér mérete alapján választ, hanem a gépjármű összes tulajdonságait mérlegelve hoz döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!