Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, számotokra alkalmatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra alkalmatlan egy olyan fiú barátnak akinek 23 évesen sem volt senkije?

Figyelt kérdés

16 éves korom óta érzem azt hogy kevés vagyok a lányokhoz. Most vagyok abban a korban nagyjából amikor el kéne kezdeni egy lánnyal önállóan élni, de nem tudom magam abba a helyzetbe képelni. Pedig nagyon jó dolog lehet. Lemaradva érzem magam hogy még senkim nem volt, de már ideje lenne külön élnem egy lánnyal.

Összejönnétek egy ilyen fiúval?

(elkezdtem járni pszichológushoz, hátha tud segíteni)

2020. aug. 2. 00:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem csak az anyagi dolgok kellenek kedves utolsó, önbizalom,vidámság, tervek és jó viccek sem ártanak.
2020. aug. 2. 01:18
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
Én örültem neki, hogy a férjemnek nem volt előttem párja, egyrészt nekem erkölcsileg fontos, másrészt tök jó, hogy nem kellett más nő által beleégetett baromságokkal bajlódni. 😊 29 volt akkor, amikor összejöttünk.
2020. aug. 2. 02:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Dehogy is.
2020. aug. 2. 05:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Ettől nem válsz alkalmatlanná legyél őszinte szerintem nem fog emiatt hátrány érni ha normálisan magadat adod
2020. aug. 3. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!