Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt hogy alkalmatlan vagyok lányokkal ismerkedni?
Sosem ismerkedtem egy lánnyal sem komolyabban. Szeretnék párt nagyon is, de azt érzem képtelen vagyok az ismerkedésre. De ha megszeretnénk egymást egy hasonló típusú lánnyal akkor szerintem jó barát lennék, csak az ismerkedéssel van gondom.
Neten hiába próbálkozom, nem találok senkit akivel irogathatnék, találkozásra meg végképp nem. Élőben meg azt sem tudom hol kezdjem.
barataid sincsenek ugye?
neked melyebb problemad lehet mint az ismerkedes. sulyos onbozalomhiany, stb.
Én is, de én nem ezért vagy amiatt, mert nem lenne témánk, vagy nem tudnék jól elbeszélgetni egy olyan nővel aki szimpatikus jellemre is.
Hanem azért, mert ez addig tart amíg ki nem derül mennyire röhejesen kevés a fizetésem, hogy altatóval alszom el, ha reggel korán kell kelni, hogy nincs életcélom, hogy alapvetően és nagyon mélyen szomorú voltam-vagyok-leszek.
Hát, ez van, az élet nem jó, sosem volt az. Csak egy adott szint "felett" kellemes, és nem, nem azért, mert "úúúú mindenki a pénzre hajt", hanem mert onnantól van értelme létezni, alatta csak túlélni lehet. De aki "alá" született az ott is marad, hacsak nem kellően gercintelen vagy fog ki olyan embert párnak aki felemeli. Persze ez utóbbi utólag veri a mellét, hogy "ő ért el mindent" - holott nem. NAGYON nem.
Ki tudja, lehet, hogy az vagy. :)
Juss el odáig, hogy magasról lexarod az egészet a nőkkel együtt és akkor gond egy szál se. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!