Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt hogy alkalmatl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy alkalmatlan vagyok lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sosem ismerkedtem egy lánnyal sem komolyabban. Szeretnék párt nagyon is, de azt érzem képtelen vagyok az ismerkedésre. De ha megszeretnénk egymást egy hasonló típusú lánnyal akkor szerintem jó barát lennék, csak az ismerkedéssel van gondom.

Neten hiába próbálkozom, nem találok senkit akivel irogathatnék, találkozásra meg végképp nem. Élőben meg azt sem tudom hol kezdjem.

2020. máj. 10. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%

9. Az önbizalomhiány ellen lehet proaktívan tenni, például a sportban vagy a munkában/karrierben elért sikerekkel, vagy ugyanígy ha a társasági életben jut előbbre az ember. Ez utóbbiban pedig a béka segge alól (ha nincsenek barátaid) nem nehéz feljebb jutni. Amikor már olyan mélyponton van az ember, hogy onnan lefelé nem, csak felfelé vezet az út.

A te megfogalmazásod szerint akkor így mondom, hogy nagyon sok embernek az a baja, hogy nem tud dolgozni a problémáin, képtelen szembenézni velük és elkezdeni megoldani őket. Nincs meg hozzá a kitartása, az intelligenciája, stb.

2020. máj. 10. 20:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó,amiről te beszélsz az kompenzálás.Az önbizalom mindig egy adott területre vonatkozik.Attól,hogy valaki 100 kg-val tud fekve nyomni,még lehet bizonytalan az autóvezetésben,mert nincs benne gyakorlata.A kérdezőnek ismeretlen a terep,nem tudja merre hány méter.Gyakorlatot/önbizalmat csak gyakorlással lehet szerezni.
2020. máj. 10. 21:12
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
10-es! De mi ha így is van? Nekem például mindig szar kézügyességem volt, nem is lettem mondjuk műszerész. Kész nincs kézügyességem, az nem önbizalomhiány, hogy elfogadjuk ezt a tényt. Attól, hogy most elkezdeném fényezni magam, hogy ügyesebb kezem van, mint egy olyannak, aki nyomorék -pedig ez biztos- attól még nem lennék sosem egy origami bajnok.
2020. máj. 10. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!