Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt hogy én alkalmatlan vagyok arra hogy barátnőm legyen?
Kb 15-16 éves korom óta ezt érzem. Sosem ment jól az ismerkedés, ami talán a legnagyobb probléma nálam. Sokszor a szívem szakad meg amiatt amikor látok tiniket baráttal/barátnővel, hogy nekem ez kimarad, és hogy milyen jó lett volna, akkor talál nem itt tartanék.
Emberileg szerintem alkalmas lennék barátnak, csak az ismerkedéssel van gondom.
Próbálkoztam már, leginkább neten, legutóbb élőben, de már nem foglalkozik velem a lány. Szerintem azt hitte nem akarok tőle semmit, mert lassan közeledtem felé.
A kinézetem átlagos lehet, már jöttem be szép lányoknak, ami jó érzés.
Jelenleg úgy érzem hogy nekem sosem lesz barátnőm, meg később feleségem, pedig jó lenne már valakit szeretni, meg akivel megoszthatnám az életemet.
Engem még megtalálhat a szerelem? 23 éves vagyok.
Tanulság a válaszokból...
Ha önbizalmat akarsz gyűjteni, ne ezen az oldalon tedd!
Azért, mert ez nem érzés, hanem gondolat. Szóval miért gondolod ezt?
Valószínűleg mert nem vagy tudatos magaddal.
Te is csak egy introvertált vagy, aki extrovertáltként akar viselkedni, mert azt hiszed az a menő. Pedig nagyon nem. Ne akarj olyat, ami nem illik hozzád. Inkább találd meg a lelkitársaidat, iktasd ki a bejcseverésző marhákat, meg találd meg a saját hobbijaidat, amik feltöltenek. Akkor majd lesz energiád mindenre 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!