Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szép arcú nőként csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szép arcú nőként csak alkoholista vagy öreg pasim lehet?

Figyelt kérdés

2020. júl. 31. 01:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Rakd fel magad egy tárkeresőre, aztán máris kiderül, lenne-e kapás és milyen.
2020. júl. 31. 08:30
 12/21 anonim ***** válasza:
12%
A normális nőknél sorban állnak a jobbnál jobb pasik, a nő külsejétől függetlenül.
2020. júl. 31. 08:30
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Mi alapján gondolod, hogy csúnya az arcod?
2020. júl. 31. 08:52
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

Kééépet, hogy a gyaki közönsége meg tudja ítélni, tényleg ronda vagy-e, vagy testképzavarod van.

Kééépet!

2020. júl. 31. 08:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem. Tudod mennyi embernek van olyan párja akibe nem első látásra szeretett bele? Attól még lehet jó humorod, lehetsz okos, jó lelkű, jó az ágyban stb. Egy kapcsolat nem csak a külsőből áll. Mert lehet szép az arcod de rosszindulatú számító ember.

Tudom hog nem könnyű elfogadni magunkat, de ha kapcsolatról van szó akkor ne érd be kevéssel csak mert úgy érzed nem érdemlem meg vagy nem vagy elég jó mert akkor boldogtalan leszel. Keresd a kapcsolatot olyanokkal akik valóban érdekelnek.

2020. júl. 31. 10:36
 16/21 anonim ***** válasza:
42%
Igen, ez a kettő lehet, de itt a férfiak, akiknek marha nagy tapasztalatuk van a férfiakkal való ismerkedés terén, úgyis az ellenkezőjét állítják. Mondjuk mondhat bárki bármit, ha a tapasztalat meg ezt mutatja. Ha nem vagy jó nő, akkor örülhetsz, ha valami apád korabeli beéri veled.
2020. júl. 31. 12:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyet teszek öt ellen, hogy te saját magad sokkal csúnyábbnak tartod magad, mint egy objektív szemlélő. Tartod?
2020. júl. 31. 12:12
 18/21 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja, hogy csúnya vagyok. 20 elmúltam és még nem is csókolóztam.
2020. júl. 31. 18:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Kééépet! Akár privátban is.

A természeted milyen? Írd le, milyen embernek tartod magad. Aztán, légy szíves, írd le, milyennek tartanak a többiek.

2020. júl. 31. 18:03
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha ápolt vagy, adsz magadra az is meg tud szépíteni. Egy az arcod hoz illő haj, és hajszín például biztos hogy sokat számít. Ha túl súlyos vagy és ezért sem érted jól magad foggyál egy kicsit (bár nem mondtad hogy ezzel lenne a baj). Ha belül rendben vagy, pozitív vagy és sokat mosolyogsz nyert ügyed van egy normális józan korodbelinél.

De amúgy nem tudom milyen barátaid vannak hogy ahelyett hogy biztatnának azt mondják hogy csúnya vagy. Nem lehet hogy a baráti köröddel van a baj, vagy azzal is? Mert lelket önthetnének beléd, tanácsot adhatnának ahelyett hogy azt mondogatják hogy csúnya vagy.

Esetleg tényleg küldhetnél képet és akkor megmondanám hogy van-e egyáltalán baj veled.

2020. júl. 31. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!