Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi nőnélküli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi nőnélküli huszonéves pasi manapság?

Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 11:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
92%

"Majd szaporodnak az emberek afrikában, azt hozzák ide a kutúrát, ami meg megint nem fog tetszeni, mert ha félre dugsz, felakasztanak. Nekem 8, mert nem nagyon érdekel az életed, csak vállalják a felelősséget érte az okozói, a nők."

Nyugi, ahogy fejlődik a világ, ott is csökkenni fog a népesség és átveszi a szerepet a nyugati kultúra, vagy mondjuk úgy, 200 év múlva globális kultúra. Elhiheted, hogy az afrikai nők sem szülnek majd 8 gyereket, mikor nem lesznek rászorulva a férfiakra, mint azt látjuk egyébként a fejlődő országok példáján.

Mellesleg, lennétek kicsit életképesebbek meg tanulnátok meg többet nyújtani a minimumnál, és akkor nem lennétek egyedül. Ha ennyire a hagyományos családszerepben akartok tetszelegni, akkor tegyetek érte, hogy hossztútávon fent is tudjatok tartani egy családot, ne csak sírjatok meg panaszkodjatok, mint sok anyja nyakán élő huszonéves teszi, hogy jajj, nem kell felelősség, nem kell házasság, nem kell gyerek.

Mert ti éppúgy bomlasztjátok ezzel a hozzáállással a családot.

2020. júl. 30. 14:03
 22/25 anonim ***** válasza:
4%

21-es retardált:

- nem vagyok egyedül. Te ezt honnan szedted?

- 1-2M között keresek, megtakarításom 100millió feletti. 20 éve sportolok, 190cm magas vagyok, jó kiállású. Önerőmböl szereztem mindent. Neked ezek szerint ez nem éri el a minimumot. Te mit tudsz letenni az asztalra?

Azt viszont látom, hogy a magadfajták mit tudnak nyujtani:

"tegyél többet a minimumnál". Ugye?

Semmirekellő éhenkórász vagy. A szádon kívül nincs másod, pláne nem önkritikád. A hozzád hasonlókat meg nem etetem. Ilyen egyszerű.

"Elhiheted, hogy az afrikai nők sem szülnek majd 8 gyereket, mikor nem lesznek rászorulva a férfiakra, mint azt látjuk egyébként a fejlődő országok példáján."

Ezt meg te csak szeretnéd. A fejlődő országok ahogy te nevezed feminista propaganda áldozatai. Az ember azért tudott kifejlődni az állatok közül fejlettebb lénnyé, mert képes volt egyről a kettőre lépni. Ha a nagy önimádatodban te kiirtod a fejlődést (vagy ennek a lehetőségét, azaz szaporulat), mert te nem vállalsz felelősséget gyerekért, magadért, semmiért, akkor nem lesz holnapután. Sem itt, sem nyugaton. Az állatvilágban is kiközösítik azt a nőstény oroszlánt, aki nem hajlandó elleni, mert az nem jó akkor semmire. Szóval ne mutogass újjal másokra, nem én vagyok aki a gyerek/család meg minden ellen van, egyedül te és a hozzád hasonlók akik úgy szeretnének élni 30-40-50 évesen is mint egy teenager. Bulikálni, fiukálni, meg osztani az észt, de felelősséget már nem vállalni érte. Szégyen vagy :/

2020. júl. 30. 15:41
 23/25 anonim ***** válasza:
Kedves 22-es, van 10 éve egy szuper férjem - ha neked is van szerető párod, akkor mi a franctól vagy ilyen fusztrált? :D
2020. júl. 30. 19:52
 24/25 anonim ***** válasza:

Országos szintem egy 2%-os kisebbség az akiket te mondasz. Na most 200 ezer ember 9.7 millióhoz viszonyítva az nem olyan sok.

Azért mert incelék itt sírnak attól ez még nem a valóság. Egyébként meg több ezer pasi van aki direkt nem akar kapcsolatot. Különböző magánéleti okokból.

Bár mondjuk az sírva röhögős hogy néha előbb említett emberekről is lehet olvasni ilyen kvázi elméleteket hogy ha pl valaki 30-35+-os de nincs nője akkor. Ő azért vesz műszaki, számítástechnikai cuccokat mert neki erre nincs lehetősége. Aha van fogalmatok róla hogy pl több normálisabb gitár, hangfalak meg erősítős hangrendszer konkrétan hány millióba is kerül ?

Csak egy alap Yamaha R-N303D 100-120 Ezer.

Vagy mondjuk egy profi horgászfelszerelés vagy kamera + objektívek pl természet fotózáshoz.

Na mindegy csak vicces hogy akkor most már utóbbi is baj. Meg külön magyarázni kell hogy párkapcsolat 1. az egy opció, nem kötelesség. 2. Attól hogy ebbe valaki belemászik az még nem biztos hogy boldog lesz illetve a boldogság nem kizárólagosan ettől függ. Bár mind 1 mert ez úgy sem értik.

Na jó férfi többletezést.

31 F

2020. júl. 30. 21:17
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is durva, hogy a mai nő azt hiszi a férfiak ő értük élnek. Én telibe szrom h léteznek vagy sem. Pozitív dolgot az élethez nem tudnak hozzáadni, negatívot se tegyenek. Én meg apjuk helyett nem leszek apjuk. Nevelje őket aki akarja, de úgyse tud emberséget tenni ezekbe, mert csak látszólag azok.
2020. júl. 31. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!