Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívjam randira?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan már egy hete beszélgetek egy lánnyal fb-on és nagyon jókat beszélgetünk, viszont annyiból rendhagyó a dolog, hogy nem társkeresőn találkoztunk, hanem egy fb csoportban tett fel egy kérdést, én válaszoltam privátban és elkezdtünk beszélgetni. Csakhogy éppen ezért nem vagyok benne 100 százalékig biztos, hogy több is érdekelné, mint a beszélgetés, még ha annyi le is jött számomra, hogy nincs barátja.

Illetve azt is elmondta, hogy eléggé introvertáltnak és visszahúzódónak tartja magát, nehezen nyílik meg embereknek, ezért is vagyok kissé óvatos.

Arra gondoltam, hogy ennyi beszélgetés után annyi már beleférne, hogy elhívom mondjuk kávézni, aztán úgyis kiderülne, akar-e többet. Ti mit tennétek?

Előre is köszi a válaszokat!

2020. júl. 29. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nyugodtan hívd el. Egy kávézás még a legintrovertáltabb embernél is bele kell férjen. Ha nem, ott más, mélyebb gondok vannak. Én Tinderről introvertáltabb lányt sztem 5 nap után hívtam el étterembe, és beszélgettünk egy jót (3órát).
2020. júl. 29. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja és mindezt úgy, hogy én is introvertált vagyok!
2020. júl. 29. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy mi volt a téma a csoportban, ami miatt elkezdtetrk beszélgetni, de esetleg ha van mostanában olyan jellegu program vagy bármi ami ahhoz a témához kapcsolódik, akkor esetleg lehet ilyesmi programot is osszehozni.
2020. júl. 29. 19:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy egyetemi csoport volt, így ott egyelőre nem tudunk ahhoz kapcsolódó programot csinálni :)
2020. júl. 29. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívd, nincs veszteni valód.
2020. júl. 29. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk tanulni is összejöhettek, ha kell neki segítség. Így nem annyira direkt a dolog.
2020. júl. 29. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el nyugodtan. De ha félsz attól, hogy váratlan lesz neki a dolog, akkor felvezetheted úgy is, hogy nagyon szimpatikusnak találtad őt, és nem akarod lerohanni, de örülnél, ha személyesen is megismerhetnéd, beülhetnétek valahová, és meghívnád őt valamire. Szerintem egy hét folyamatos beszélgetés elegendő ahhoz, hogy egy minimális bizalom és rokonszenv kialakuljon. Aki ilyen esetben nemet mond egy meghívásra, az később sem fog elmenni, csak idő- és energiavámpír. Annyit meg nem ér az egész, hogy hetekig-hónapokig kerülgesd a forró kását, hogy aztán kapj egy nemet.
2020. júl. 29. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!