Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismerkedés után chatelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedés után chatelni szoktatok a lánnyal vagy egyből elhívjátok egy randira?

Figyelt kérdés

Én eddig mindig chatelni szoktam facebookon de észrevettem, hogy tiszta időpocsékolás mivel reménykedve, naívan irogatok neki majd amikor elhívom akkor visszautasít mert látja, hogy kezd komolyra fordulni a helyzet.

Ellenben az instant randira hívás nem túl rámenős? Mármint mondjuk, hogy találkoztatok élőben, megismerkedtetek majd elhívod egy randira (legyen az séta, üdítő, bármi egyéb).

2018. ápr. 24. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2-3 napot chatelek vele, aztán szoktam elhívni. Nem szabad azzal sokat szarakodni
2018. ápr. 24. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, szerintem ne várj sokat. Én nem szeretem sokáig húzni.
2018. ápr. 24. 19:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen azért tettem fel a kérdést mert az utolsó alkalommal nem vártam egyáltalán...kudarc lett a vége.

Szerinted amúgyis visszautasított volna ha húzom-nyújtom facebookos csevegéssel?

2018. ápr. 24. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogyan hívtad el. Ha "van kedved randizni" szerű mondattal, akkor egyértelműen ezért nem ment el. Egy sima "volna kedved egy kávé/süti mellett beszélgetni?" kérdéssel gyakorlatilag nem tudsz mellé lőni. Én ezzel a mondattal még aznap le szoktam fixálni személyes találkozót, és 1-2 kivétellel mindig bevált.

Soha ne húzd sokáig.

2018. ápr. 24. 20:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Én egy fagyira és egy sétára a parkba hívtam el.
2018. ápr. 24. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Pár napig beszélgetek vele, max 1 hétig. utána elhívom pl bowlingozni, mint a jelenlegi kiszemeltemet. :) ,,Lenne kedved egy bowlinghoz" vagy valami hasonlók.

Jó, addig is minden nap beszélgetek vele, de majálison találkozunk. Amondó vagyok, ha valaki komolyan gondolja, találkozni akar, az úgy is belemegy!

30f

2018. ápr. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!