Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan felnőtt férfi, aki el tudná viselni, ha lassan alakul ki egy kapcsolat?
Elkerülő személyiségzavarom van, nehézséget okoz kifejezni az érzelmeimet, mert attól félek, hogy kinevetnek, megaláznak, kritizálnak érte (ha pedig ez tényleg megtörténik, akkor teljes visszavonulót fújok és igyekszem nullára csökkenteni a kapcsolatot az illetővel). Képtelen vagyok pár nap ismeretség után szerelmet vallani (vagy viszonozni, ha a másik teszi), csókolózni, szexelni, személyes témákról beszélgetni.
Eddig minden "próbálkozót" lekoptattam, mert annyira szorongtam, hogy fizikailag is rosszul voltam attól, hogy az első vagy a második találkozásnál már fogdostak, csókolózni szerettek volna. Bizonyos fokig elviseltem, de viszonozni képtelen voltam.
Eszem megáll! Miért lenne mentálisan beteg a kérdező meg visszahúzódó, mert nem akarja, hogy vadidegenek tapizzák és lesmárolják az 1-2. randin. Pont ez a nem normális dolog inkább.
Normális férfiak, akik komolyan gondolják, azok nem nyomulnak az első randin, hanem ismerkednek. Kanos hülye gyerekek szokása, hogy nő van a közelükben és azonnal neki akarnak esni.
Kb. én is ilyen vagyok, tehát van!
F.
Oké, akkor az érdekel mennyi az esélye, és semmi mellébeszélés?
Annyi amennyire megerőlteted magad, pont annyi.
Mondjuk így belegondolva, már lehet én se várnék senkire aki nagyon húzza az időt minden téren. Személyiségben úgyse biztos, hogy nagy különbség van egy időhúzó és egy gyors szexelő között. Így belegondolva, nem hiányoznának ezek az érzelmi hullámvölgyek/zsarolás, hogy beteg a másik és miattam érzi magát szarul/egyedül.
Remélem kielégítő volt a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!