Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan felnőtt férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan felnőtt férfi, aki el tudná viselni, ha lassan alakul ki egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Elkerülő személyiségzavarom van, nehézséget okoz kifejezni az érzelmeimet, mert attól félek, hogy kinevetnek, megaláznak, kritizálnak érte (ha pedig ez tényleg megtörténik, akkor teljes visszavonulót fújok és igyekszem nullára csökkenteni a kapcsolatot az illetővel). Képtelen vagyok pár nap ismeretség után szerelmet vallani (vagy viszonozni, ha a másik teszi), csókolózni, szexelni, személyes témákról beszélgetni.

Eddig minden "próbálkozót" lekoptattam, mert annyira szorongtam, hogy fizikailag is rosszul voltam attól, hogy az első vagy a második találkozásnál már fogdostak, csókolózni szerettek volna. Bizonyos fokig elviseltem, de viszonozni képtelen voltam.

2020. júl. 29. 12:21
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
44%

Eszem megáll! Miért lenne mentálisan beteg a kérdező meg visszahúzódó, mert nem akarja, hogy vadidegenek tapizzák és lesmárolják az 1-2. randin. Pont ez a nem normális dolog inkább.

Normális férfiak, akik komolyan gondolják, azok nem nyomulnak az első randin, hanem ismerkednek. Kanos hülye gyerekek szokása, hogy nő van a közelükben és azonnal neki akarnak esni.

2020. júl. 29. 20:00
 32/37 A kérdező kommentje:
A betegség téma boncolgatását én sem értem. Konkrét kórképről írtam, ez egy tény, nem vita tárgya, hogy ez-e a bajom (vagy hogy van-e bajom) és nem is az volt a kérdés, hogy hogyan kezeljem/kezeltessem (mellesleg nem írtam semmit arról, hogy részt veszek-e bármilyen terápián, szóval nem szükséges még egyszer leírni, hogy menjek pszichológushoz és kezeltessem magam), hanem az, hogy mekkora esély van ezzel a betegséggel párt találni és nagyjából normális életet élni. Kb mintha leírtam volna, hogy herpeszem van, a válaszok pedig arról szólnának, hogy "dEhÁt Te HeRpEsZeS vAgY" vagy "uGyAn MáR, eZ nEm Is HeRpEsZ".
2020. júl. 29. 21:22
 33/37 anonim ***** válasza:

Kb. én is ilyen vagyok, tehát van!

F.

2020. júl. 30. 04:12
 34/37 anonim ***** válasza:

Oké, akkor az érdekel mennyi az esélye, és semmi mellébeszélés?

Annyi amennyire megerőlteted magad, pont annyi.

Mondjuk így belegondolva, már lehet én se várnék senkire aki nagyon húzza az időt minden téren. Személyiségben úgyse biztos, hogy nagy különbség van egy időhúzó és egy gyors szexelő között. Így belegondolva, nem hiányoznának ezek az érzelmi hullámvölgyek/zsarolás, hogy beteg a másik és miattam érzi magát szarul/egyedül.

Remélem kielégítő volt a válasz.

2020. júl. 30. 08:41
 35/37 A kérdező kommentje:
Nem arra voltam kíváncsi, hogy ti, gyakoris férfiak személy szerint mennyit várnátok vagy mit gondoltok rólam, hanem arra, hogy úgy általánosságban létezik-e, akinek nem szenvedés és kínlódás lenne, ha nem szexelek vele az első randin és nem vallok szerelmet két hét ismeretség után. Erre választ is kaptam, aki normálisan írt, annak köszönöm, aki pedig csak baxtatni jött, az remélem kielégült.
2020. júl. 30. 08:51
 36/37 anonim ***** válasza:
Szívesen! ☺
2020. júl. 30. 12:21
 37/37 anonim ***** válasza:
65%
Nem az a baj, hogy lassan haladsz, hanem hogy a kommentjeid alapján frusztrált és passzív agresszív vagy.
2020. júl. 30. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!