Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan felnőtt férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan felnőtt férfi, aki el tudná viselni, ha lassan alakul ki egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Elkerülő személyiségzavarom van, nehézséget okoz kifejezni az érzelmeimet, mert attól félek, hogy kinevetnek, megaláznak, kritizálnak érte (ha pedig ez tényleg megtörténik, akkor teljes visszavonulót fújok és igyekszem nullára csökkenteni a kapcsolatot az illetővel). Képtelen vagyok pár nap ismeretség után szerelmet vallani (vagy viszonozni, ha a másik teszi), csókolózni, szexelni, személyes témákról beszélgetni.

Eddig minden "próbálkozót" lekoptattam, mert annyira szorongtam, hogy fizikailag is rosszul voltam attól, hogy az első vagy a második találkozásnál már fogdostak, csókolózni szerettek volna. Bizonyos fokig elviseltem, de viszonozni képtelen voltam.

2020. júl. 29. 12:21
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
67%
Az nem zavar, ha lassan alakul. De jellemzően aki defektes és azért akár lassan haladni, az ezt az ellököm-nem lököm játékot csinálja. Na, azt nem viselem el.
2020. júl. 29. 14:28
 22/37 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem azzal nincs gond, ha valaki lassabban nyílik meg, idő kell, míg képes lesz megélni az intimitást a másik féllel. A legtöbb introvertált ilyen.

Ám a te szavaidből azt veszem ki, hogy eleve egy csomó negatív előfeltételezéssel mész bele az ismerkedésbe: hogy a másik majd megaláz, kritizál, kinevet stb. Ettől tuti, hogy befeszülsz, viszont ezt a partner ha csak tudat alatt is, de érzékeli. A másik, ahogy a fizikai kontaktusról írsz: hogy "fogdosni" akarnak. Az alakuló (pár)kapcsolatokban teljesen normális dolog az érintés, ha te ezt nem bírod elviselni a kezdeti időszakban, akkor azt kommunikálni kéne a másik felé, különben azt fogja gondolni, hogy szimplán nem kell neked, vagy undorodsz tőle.

Ha viszont képtelen vagy ezeket megfogalmazni, akkor nem azért megy majd tönkre az ismerkedés, mert te lassan szeretnél közelebb kerülni a másikhoz, hanem mert az alap kommunikáció nem működik.

2020. júl. 29. 14:48
 23/37 anonim ***** válasza:
47%

Mivel kevés az olyan lány mint te, inkább a jellemzőbb az, hogy egy ember 4-5 szálat visz párhuzamban és ha nem lesz semmi akkor sem közli a másikkal, "hogy bocs de nem " hanem megfogja és nem ír és ez mindkét félnél jellemző.

Picit talán negatívabb vagy mint én, ami azért elég nagy szó:)

2020. júl. 29. 14:52
 24/37 anonim ***** válasza:
24%
Biztos hogy nem.
2020. júl. 29. 15:41
 25/37 anonim ***** válasza:
34%

Semmi gond nincs veled. És biztosan találsz megfelelő párt, csak jó helyen kell keresgélni.

Én már 2 éve ismertem a páromat haverként, amikor összejöttünk. És a másik két korábbi kapcsolatom is minimum 1 éves ismeretség után lett több. Vagyunk még így egy páran.

2020. júl. 29. 16:18
 26/37 A kérdező kommentje:
A "fogdosós" srácot (konkrétan a karom és a combom simogatta kb egy hét ismeretség/egy-két találkozás - nem randi, csak pár közös egyetemi előadás - után) megkértem, hogy egyelőre még hanyagoljuk a taperolást, mert nekem ez baromi kényelmetlen, még nem is igazán ismerjük egymást. Ennek ellenére tovább folytatta, mert úgy gondolta, hogy csak azért mondom, hogy "húzzam az agyát", végül emiatt is szakítottam meg vele a kapcsolatot, mert nagy ívben sz#rt arra, amire megkértem, csak az számított, amit ő akart. Szóval kommunikálni nem okoz problémát, ha azt mondja, hogy ez neki nélkülözhetetlenül fontos és ha nem engedem, akkor menjek az anyámba, akkor ezt is elfogadom, csak az erőszakoskodást nem.
2020. júl. 29. 16:48
 27/37 anonim ***** válasza:

26-ra:

Persze, az nem ismerkedős találkozás volt.

De pl. internetes randiknál én az első találkozás vége felé általában megfogtam a kezét, és a másodiknál csókolóztunk is.

Aki ebből azt szűrné le, hogy én csak meg akarom fektetni és még X randin keresztül várni akar ezzel, attól menekültem volna.

2020. júl. 29. 17:02
 28/37 anonim ***** válasza:
47%
Nem értem, hogy egyesek miért mernek úgy taperolni, hogy nem kérdeztek rá, hogy vevő vagy-e rá / akarod-e. Ez rohadt nagy parasztság és simán bele esik a zaklatás kategóriába.
2020. júl. 29. 17:06
 29/37 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem mondtak olyat hogy elmentek randira egy sráccal és a randi kb végig abból állt, hogy mit csinálna az adott lánnyal és milyen jól néz ki, milyen jó a melle stb. Amikor kérte, hogy beszéljenek másról akkor a srác belement utána meg csak visszatért ehhez a "de jól meg foglak dugni" témához. Ez az első randi.

Talán nem mondok meglepőt, ha azt mondom ebből nem lett kapcsolat.

2020. júl. 29. 17:24
 30/37 anonim ***** válasza:
#16: ha beteg vagy, akkor keress professzionális segítséget...
2020. júl. 29. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!