Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ilyen 500-1m nettót kerestek, csak vetetős nőkkel vagytok együtt? Ha lemenne a nettótok kb. 230-ra, nő nélkül maradnátok?

Figyelt kérdés

Sok alacsonyabb beosztású kollégámnak van pára (nője/felesége), tudom, mennyit keresnek a cégnél (200-280 nettó) én.

De látható, hogy a tanárok között is ugyan úgy 70-80 %-nak van párjuk, tűzoltóknak, rendőröknek, eladóknak, pszichológusoknak szintén. Nem éri el a 300-at a nettójuk, sokszor a 200-at sem. Úgy látszik, mintha pénz nélkül is működnének ezek a kapcsolatok.

Itt viszont már a 350 nettó is karcsú, merthogy egy nő utazgatni akar tengeren túlra, drága ruhákba akar járni, drága telefon kell, stb.?

Az ilyeneknek csak a pénzre épül a kapcsolatuk?

Ha nem keresnének annyit, elhagyná a nőjük?

Tényleg csak "anyagias" nők vannak a világon? Nagyanyáink idejében pont ők voltak azok, akik spórolásra nevelték az egész családot.

2020. júl. 29. 01:13
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
21: Az IT szerteágazó szakma, rengeteg pozícióval. Én pl vidéken szűk 300 nettóval vagyok, IT mérnöki végzettséggel. És pesten sem sokkal nagyobb ez a szám. Mondjuk 450. De nem 800, ahogy sokan képzelik. Lehet IT-vel keresni 1.2 milliót is , persze. Speciális területen (mondjuk adatbányászati szakemberek), 20 év tapasztalattal.
2020. júl. 31. 22:37
 32/36 anonim ***** válasza:

31.

Jó, ez az a téma amit itt sokan kihasználnak olyan téren, hogy te pl. tudod ezt, meg páran még érzékeljük ezt, viszont itt lassan mindenki IT mester, milliós bevétellel. Egyszerűen kihasználják azt, hogy a többség azt hiszi, hogy valóban minden IT szaki milliókat kaszál.

Ez olyan, mint régen menedzsernek meg bankárnak mondani magad úgy, hogy csak sima ügyintéző voltál. De akkor lehet ezt mondani és beállítani a félmilliós fizetést. És picit sem "seems legit" az, hogy itt szinte mindenki milliókat kaszál. Pont ez az oldal lenne, ahol a milliomosok gyűlnek össze? Ez egyrészt ellentmond az itteni főtételnek, hogy a "pénz a minden" az ismerkedésben, másrészt ha mindenki milliomos, akkor miért nem ismerkednek kerítőoldalak segítségével a sok-sok milliomos férfi és nő?

2020. júl. 31. 22:43
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
32: Na igen. Sokan szeretnek nagyot mondani. Sok embernek a mentalitása is olyan, hogy pl 40ezres cipőt vesz, akkor húde jó ember ő ettől. Én mindig az ellenkezőjét vallottam: Nem attól ügyes valaki, ha sok pénzből elfogadható minőséget tud venni, hanem ha negyedannyiból tud közel ugyanolyat. De nem gondolkodik mindenki egyformán ebben, nyilván.
2020. júl. 31. 22:53
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
31, lehet itt 2milliót is, 4 helyre dolgozom, 15 éves tapasztalattal, 12 éves korom óta csinálom, programozok, értem vágom. Apám elektroműszerész, tanultam, tudom mi az alja, és mi a vége. Dolgoztam a facebooknak is Los Angelesben, otthagytam. Parasztvakítás az egész, rózsaszín "bootcamp"el csalogatnak, azt után csicska vagy. Köszönöm nem. A minőségi munkát megfizetik, visszavárnak, sőt megvárnak munkaadók, csak "te csináld meg". Ezért nem értem soha, mikor lányok jönnek 3-4k álomfizetésű fickókról. Ugyanmár, ők csak erről tudnak, a valóságról meg nem. Fejelszd magad és jó lesz. De egy műkörmös is képes erre a bevételre, ha olyan körmöt tud csinálni amit más nem. A lényeg a többitől való túlzott profizmus.
2020. aug. 2. 00:46
 35/36 anonim ***** válasza:
34: Bármit megcsinál bárki. Pont ez a rákfenéje. Ha az ügyfélnek nem célja a minőség és karbantartható kód, csak az, hogy "legyen kész ekkora mert kell és lehessen használni", akkor egy indiai megcsinálja neki 3 doboz gyufáért és nem fog érte milliós fizukat fizetni.
2020. aug. 2. 07:36
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Azt utána jön ide, hogy nem akarja folytatni az indiai, te meg megnézed: semmi gond, újraírjuk jópénzéé.... :) Ganét nem tákolgatunk, azt nem érti, de mindig kifizeti, mert nincs más út ha 3. 4. is ezt mondja neki, vagy olcsó János belebukik.
2020. aug. 2. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!