Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnátok vele a helyedben?
Barátommal 4 éve együtt vagyunk, már párszor szétmentünk de végül mindig újrakezdtük.
Megjelent az életemben egy másik férfi, akivel nagyon jó a kapcsolatom és a baj az, hogy úgy érzem, sokkal jobban vonzódom hozzá.
Van értelme így folytatni, hogy másba vagyok beleesve?
Szerintem ragaszkodj a regi, tobbszorosen bizonyitott, sz@rul bevalt rosszhoz. Mi jobbat tudnal tenni? Ugy csinalsz, mintha az ujrakezdes ertek lenne, nem pedig egy gyengeseg beismerese. Voltakeppen kit akarsz atverni?
43F
Tapasztalatom szerint már annak sem volt értelme, hogy újra összejöttetek ilyen alapon.
Ha nem érzel iránta semmit akkor cska érdek kapcsolat.
Az meg körülbelül ilyen dolgokon elcsúszik amit most érzel a másik férfi után.
Te is tudod mit kell tenned, csak erőt kell gyújtened illetve felkell készülnöd erre.
A megszokás miatt nincs értelme. De ha továbbra is a jelenlegi barátodat látod jövőbeni férjedként/élettársként és az új fickó pusztán jóképű és ezért tetszik, akkor nem biztos, hogy jó ötlet.
De a ,,párszor szétmentünk" elég rosszul hangzik. Én úgy voltam vele, hogy egyszer kezdtem újra, egy esély mindenkinek jár. De mivel ismét szakítás lett a vége, rá kellett jönni, hogy harmadjára, negyedjére stb. is az lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!