Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ilyen 500-1m nettót kerestek, csak vetetős nőkkel vagytok együtt? Ha lemenne a nettótok kb. 230-ra, nő nélkül maradnátok?

Figyelt kérdés

Sok alacsonyabb beosztású kollégámnak van pára (nője/felesége), tudom, mennyit keresnek a cégnél (200-280 nettó) én.

De látható, hogy a tanárok között is ugyan úgy 70-80 %-nak van párjuk, tűzoltóknak, rendőröknek, eladóknak, pszichológusoknak szintén. Nem éri el a 300-at a nettójuk, sokszor a 200-at sem. Úgy látszik, mintha pénz nélkül is működnének ezek a kapcsolatok.

Itt viszont már a 350 nettó is karcsú, merthogy egy nő utazgatni akar tengeren túlra, drága ruhákba akar járni, drága telefon kell, stb.?

Az ilyeneknek csak a pénzre épül a kapcsolatuk?

Ha nem keresnének annyit, elhagyná a nőjük?

Tényleg csak "anyagias" nők vannak a világon? Nagyanyáink idejében pont ők voltak azok, akik spórolásra nevelték az egész családot.

2020. júl. 29. 01:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
10-es, jól látod, ilyenek. Pont ezért tettem le róluk mint "emberekről". Kihasználni, amíg lehet, azt kidobni. Hazudozni neki, miután megfeküdt, lapátra tenni. Éhenkórász istenverte népség az.
2020. júl. 29. 10:57
 12/36 A kérdező kommentje:
10-es, és a kollégák, volt szaktársak hogy állnak? Senkinek senkije?
2020. júl. 29. 10:59
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes embernek nincs szüksége sok pénzre. Akinek alacsony az iq-ja, azt hiszi a gucci táska meg a márkás farmer teszi emberré. Akinek van esze is, tudja, hogy az utcán mindenki leszarja milyen cimke van a szaggatott farmerodon, nekik elég a kínai is. Igazából a sötétség fokmérője sokszor a "mutatni kell a lóvét" hozzáállás.
2020. júl. 29. 13:06
 14/36 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó mondatod, a Mariskás sejteti, hogy nem a kevés kereseted miatt, hanem a stílusod és hozzáállásod miatt lépnek le.

2020. júl. 29. 13:13
 15/36 anonim ***** válasza:
50%

10-es, és a kollégák, volt szaktársak hogy állnak? Senkinek senkije?

Vannak, de ott már az egyetem alatt összejöttek egymással, mindenféle tanár-mindenféle tanárnővel vagy más szakokon végzettekkel. Ott még annyira nem a pénz az irányadó, hanem a szerelem, a szex.

Utolsó mondatod, a Mariskás sejteti, hogy nem a kevés kereseted miatt, hanem a stílusod és hozzáállásod miatt lépnek le.

A Mariskás dolgot csak azért hoztam fel, hogy azért nekem is van egy minimum, ami alatt nem jönnék össze valakivel (borzasztóan ronda, vagy 60 ezer ft-ért közmunkázik és neki az jó)

2020. júl. 29. 14:30
 16/36 anonim ***** válasza:
75%

Kihasználni, amíg lehet, azt kidobni. Hazudozni neki, miután megfeküdt, lapátra tenni.

Van egy haverom, velem idős, állambácsinál mérnök nettó 300 ért, de még ez is kevés a legtöbb nőnek, ahogy meséli. Ugye 130 ezres albérlet mellett, szereti a jobb kajákat, plusz bkv jegy, meg autóhitel, szóval szinte nullára jön ki havonta és nem tud ,,fenntartani" egy nőt. Mert szerinte egy nőt fenn kell tartani, vagyis a kapcsolatot, vinni ide-oda, akkor ahogy ő mondja, etetni-itatni a nőt, stb. ÉS nem egyszer dobták ki emiatt, azóta alkalmi kapcsolatai vannak, max 3 randi és meg akarja dugni a nőt (ha nem jön össze addigra, akkor repül a következőre), aztán kidobni, mert utána már fenn kell tartani a kapcsolatot ha beleszeret, meg magyarázkodni kell, azt meg nem szereti.

2020. júl. 29. 14:35
 17/36 anonim ***** válasza:
35%
Mérnök nettó 300-ért?😂 Hűha, a haverod jó olcsón adja magát
2020. júl. 29. 15:59
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Mármint nem a nők miatt, amúgy is, szakmailag.
2020. júl. 29. 16:00
 19/36 anonim ***** válasza:
91%

Az biztos, hogy aki van olyan tróger, hogy előbb tudom a fizetését, mint azt, ami valóban vonzóvá tesz egy férfit számomra, akkor úgy alázom és küldöm vissza az anyjába, mint a szemetet. :D

Nem igaz, hogy ennyire nincs egyéniségetek és ennyire lenéztek, hogy azt hiszitek, elég elhúzni a havi 300K-t, aztán majd mi udvaroljunk nektek.

Az anyagiak egy fontos dolog, de sosem tekintettem más vagyonát a sajátomnak. Kivéve a szüleimét, mert ők mindig ezt mondogatták, hogy ez a miénk. Elég, ha az illető a saját életét tudja finanszírozni, én is csak ezt teszem, ez alapján pedig úgy gondolom, megvan mindenem, ami kell egy élethez (és amit még szeretnék, az is elérhető távon belül van számomra és eleve szingliként tervezem az életem, mert az a biztos a mai világban).

De persze, ha ezt mondom, akkor hazug vagyok, ezen az oldalon minden nő az, aki ki meri mondani, hogy mással kell megnyerni (és azokat a dolgokat nehezebb elérni, mint egy 300-as fizut).

Sokkal jobban szeretem, ha valaki élvezettel tud beszélni a munkájáról és életrevaló, talpraesett. Mert ez számomra jóval többet mond, mint 3gy nettó összeg. De nyilvánvalóan az itteniek rá vannak fixálva a pénzre, véletlenül sem élvezni akarják, amit csinálnak és tanulni (és ezáltal tisztes bért keresni). Ezért sem illünk össze.

És az ilyen kicsinyeskedés az oka (vagy mutatója) annak is, hogy miért van még egy csomó dolog, amit ez az embertípus képtelen nyújtani társként, nekem viszont szükségem lenne rá.

Ha a párom a fizetésével és a vagyonával nyomult volna, őt is pofánröhögtem volna. Aki ilyeneket csinál, az nem tud eleget keresni ahhoz, hogy ne ez legyem a reakcióm. Nem azért, mert kevés a pénze, hanem mert egyszerűen máshogy szegény. Nehéz megérteni, hogy ezzel a mentalitással emberileg van hatalmas gond?

2020. júl. 29. 16:14
 20/36 anonim ***** válasza:
76%

#19 egyetértek.

Te a normális nők közé tartozol, és lám van párod.

Csakhogy èrtsd meg a párkereső férfiak problémáját: mi folyamatosan olyan nőkkel ismerkedünk akiknek nincs párja, részben mert a már korábban is leírt fizetésbeli elváràsai vannak.

Ez a nyitja annak miért van itt ennyi ilyen vélemény.

2020. júl. 29. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!