Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők akik jeleket se mernek küldeni a pasinak (mert nehogy "beégjenek"), miért várják el, hogy a pasi ennek ellenére kezdeményezzen náluk?
Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 14:10
11/11 anonim válasza:
#7 Én ilyet biztos nem mondtam. Tudod, én úgy ismerkedem, hogy munka/baráti kör/hobbi stb kapcsán ismerkedek emberekkel. És mivel nem randi szempontjából ismerkedünk, nem küldünk jeleket, egyszerűen beszélgetünk túra közben, edzés után, szünetben stb. És ha megismerjük egymást, akkor már mindketten érezzük, hogy ezt tovább lehet vinni.
Ha meg társkeresőn ismerkedsz, megint megvan egy protokoll, jó jel egy második randi lefixálása, akkor az ember már nyíltabban mosolyog, érdeklődik.
De a leszólítgatás nem az én műfajom, és biztosan nem fogok jeleket küldeni egy idegennek, vagy akár felületes ismerősnek sem egy buliban. Beszélgessünk, mint barátok és meglátjuk, mi lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!