Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem vezető,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem vezető, akkor a nők számára már nem lehet elég értékes és lenézik emiatt? Tinderen sikerült egy ilyen csajjal váltanom pár szót.

Figyelt kérdés
Teljesen kiakadt, amiért rákérdeztem, hogy ezek szerint nem a szakmájában dolgozik (más volt a kiírt foglalkozás, mint amit mondott, hogy tanult). Ő ott azon a területen már sose fog dolgozni, most vezetőnek tanul, majd elköszönt és bontotta a kapcsolatot.

2020. júl. 27. 01:55
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
De Pesten az egyik postan is van rezslegvezeto 26 eves no 12 osztallyal es netto 325 ezerrel. Persze a nagyfonokkel joban van, lehet tul joban. Annak jobb keze meg tanitoit vegzett es 288 at kap 25 evesen. Szoval igazad van, nehez, de van jopar kivetel.
2020. júl. 28. 13:17
 32/38 anonim ***** válasza:
Az szép, én mérnöki diplomával kaptam 245 körül.
2020. júl. 28. 13:45
 33/38 anonim ***** válasza:
Az a nő nem az eszével keresi a "kenyerét", hanem a szájával. Ilyet a férfiak "többsége" nem tud. Az a semmitérő metropolitanos lúzereket védő nőszemély meg kezet foghat a haverjaival. Elárulom, az a diploma = 8 általános. Festegetni, meg filozofálni mindenki tud, ki így ki úgy, de tudást szerezni már kevesen. Amíg a metropolitanos szakokat egy retardált ember is elvégzi, egy orvostudományit már nem hiszem h ugyanannyian. Szóval én a "konzervatív" fos ezt így látom. Azt lehet lehúzni, azt emeljük fel a butákat, nehogy szegények ellegyenek nyomva.
2020. júl. 28. 14:52
 34/38 anonim ***** válasza:
Vezetőnek nem feltétlen kell diplomásnak lennie.Egy technikumi végzettséggel,vagy mesterképzettséggel lehetsz simán vezető,műszak,részlegvezető.Nem csak azért mert csókos vagy,hanem azért,mert 10 x több közöd van gyakorlatban,tapasztalatban egy szakmához,a csportodhoz,akikkel talán évek óta dolgoztál,mint egy egyetemet végzett ,elméleti embernek.
2020. júl. 28. 15:18
 35/38 anonim ***** válasza:
46%
Ahogyan mondtam, haverom fizetősön van a Metropolitanon, közgá szakon. Azzal, hogy a súlypos százezreket befizeti és ha meg tud mukkanni 4-5 mondatot a vizsgáin, máris megvan a kettes, a többi, ha kicsit is olvasgat, akkor jobb jegyet kap. Egyedül a szakdoga szívatta meg (fél év csúszás), de az is azért, mert azt hitte h egymaga tanári segítség nélkül simán jót ír, a tanár meg ugye úgy érezte, h megkerülte a hallgató, így bekeményített. De a diploma sima ott, ha nem vagy analfabéta és nem nézed hülyének a tanárokat.
2020. júl. 28. 16:12
 36/38 anonim ***** válasza:
Kérdés az, h mennyire piacképes egy olyan noname diploma, ha úgymond tudást nem sokat ad.
2020. júl. 28. 16:13
 37/38 anonim ***** válasza:
Semennyire. Jól nézel ki, akkor használd a szád, egyébként meg húzd le a wc-n. Csak arra jó, h elmondhasd dimpoomás nő vagyok és ugyanolyan okos mint ti! Miért néztek le? Erre jó, semmi másra.
2020. júl. 28. 16:37
 38/38 anonim ***** válasza:
Senki sem néz le téged, minden diploma jelent valamiféle alapműveltséget.
2020. júl. 28. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!