Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem vezető,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem vezető, akkor a nők számára már nem lehet elég értékes és lenézik emiatt? Tinderen sikerült egy ilyen csajjal váltanom pár szót.

Figyelt kérdés
Teljesen kiakadt, amiért rákérdeztem, hogy ezek szerint nem a szakmájában dolgozik (más volt a kiírt foglalkozás, mint amit mondott, hogy tanult). Ő ott azon a területen már sose fog dolgozni, most vezetőnek tanul, majd elköszönt és bontotta a kapcsolatot.

2020. júl. 27. 01:55
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Neeee. Randiztam tinderről egy csajjal, aki élőben azt ecsetelte, hogy egy alapdiplomával igazgató akar lenni. Lehet ugyanazzal beszéltél :D
2020. júl. 27. 08:33
 12/38 anonim ***** válasza:
Az a baj h manapsag 10/9 no diplomas, ugy felhigultak a szakok, h mindenki rohogve vegzi el a gazdasagi szakokat, kozgazt es a jogi kart is. Ezert sajnos a legtobb elvarja, h minimum diplomad legyen
2020. júl. 27. 08:37
 13/38 anonim ***** válasza:
Ha vezető vagy akkor is lenéznek. Akkor kitalálja, hogy túl sok a szintkülönbség köztetek és így nem lesz kapcsolat.
2020. júl. 27. 08:41
 14/38 anonim ***** válasza:
0%
Diplomás csajok? Hagyjuk már. 90%-a metropolitan egyetem meg vmi mondvacsinált bölcsészképző diplomával az úristent akarja magának. Azt mikor jönnek ezzel az egyenlőséggel, akkor mondom neki: írj algoritmust mintafelismerésre, ami egyezést keres a rákos sejtek dns-ében a felfedezett rákos szekvenciák alapján. Csak néz...... Szerintem már azt a szót sem értik h "algoritmus", de neki is jár a millás fizú ugye... A nagy lfaszt, majd felébrednek. Buta nőből nagyon nagyon sok van, főleg azok azok akik mindent az "egyenlőség nevében".
2020. júl. 27. 09:01
 15/38 anonim ***** válasza:
14- én mérnök vagyok és dolgoztam közszférában, jogászok között. Hát tényleg nem észlények. A hivatalvezetőnek nekem kellett magyarázni, hogy excelben hogy váltson dokumentumot :D:D
2020. júl. 27. 09:17
 16/38 anonim ***** válasza:
Hát a kozszfèrai jogaszok azok, akik vegigmagolták az egyetemet
2020. júl. 27. 09:52
 17/38 anonim ***** válasza:
De logikajuk nincsen, igy nem kellettek sehova, pl multihoz, maganvallalkozashoz is kevesek. De nekem rengeteg jogasz, kozgazdasz noi ismerosom van, akik szinte semmihez sem ertenek, szakmajukban is csapnivalok.
2020. júl. 27. 09:54
 18/38 anonim ***** válasza:
Viszont elég jól tud ám keresni egy hivatalvezető, vagy annak a helyettese, vagy akár osztályvezető. Bruttó 600 alaphangon megvan nekik még közszférában is. Ha meg nyomja 10-15 éve, akkor a br. 800-900 se ritka + 40-45 nap szabi/év.
2020. júl. 27. 10:05
 19/38 anonim ***** válasza:
Kozszferaban a jegyzo kap brutto 550 et itt videken 44 evesen. Kozig diplomaval. Tudom, mert rokonom
2020. júl. 27. 10:18
 20/38 anonim ***** válasza:
Én a törvényből indultam ki, ami fizetési tartományt ad meg, és ott ezek a maxok kb. Sokan lehet nem kapják meg :S
2020. júl. 27. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!