Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem vezető, akkor a nők számára már nem lehet elég értékes és lenézik emiatt? Tinderen sikerült egy ilyen csajjal váltanom pár szót.
Figyelt kérdés
Teljesen kiakadt, amiért rákérdeztem, hogy ezek szerint nem a szakmájában dolgozik (más volt a kiírt foglalkozás, mint amit mondott, hogy tanult). Ő ott azon a területen már sose fog dolgozni, most vezetőnek tanul, majd elköszönt és bontotta a kapcsolatot.2020. júl. 27. 01:55
11/38 anonim válasza:
Neeee. Randiztam tinderről egy csajjal, aki élőben azt ecsetelte, hogy egy alapdiplomával igazgató akar lenni. Lehet ugyanazzal beszéltél :D
12/38 anonim válasza:
Az a baj h manapsag 10/9 no diplomas, ugy felhigultak a szakok, h mindenki rohogve vegzi el a gazdasagi szakokat, kozgazt es a jogi kart is. Ezert sajnos a legtobb elvarja, h minimum diplomad legyen
13/38 anonim válasza:
Ha vezető vagy akkor is lenéznek. Akkor kitalálja, hogy túl sok a szintkülönbség köztetek és így nem lesz kapcsolat.
14/38 anonim válasza:
Diplomás csajok? Hagyjuk már. 90%-a metropolitan egyetem meg vmi mondvacsinált bölcsészképző diplomával az úristent akarja magának. Azt mikor jönnek ezzel az egyenlőséggel, akkor mondom neki: írj algoritmust mintafelismerésre, ami egyezést keres a rákos sejtek dns-ében a felfedezett rákos szekvenciák alapján. Csak néz...... Szerintem már azt a szót sem értik h "algoritmus", de neki is jár a millás fizú ugye... A nagy lfaszt, majd felébrednek. Buta nőből nagyon nagyon sok van, főleg azok azok akik mindent az "egyenlőség nevében".
15/38 anonim válasza:
14- én mérnök vagyok és dolgoztam közszférában, jogászok között. Hát tényleg nem észlények. A hivatalvezetőnek nekem kellett magyarázni, hogy excelben hogy váltson dokumentumot :D:D
16/38 anonim válasza:
Hát a kozszfèrai jogaszok azok, akik vegigmagolták az egyetemet
17/38 anonim válasza:
De logikajuk nincsen, igy nem kellettek sehova, pl multihoz, maganvallalkozashoz is kevesek. De nekem rengeteg jogasz, kozgazdasz noi ismerosom van, akik szinte semmihez sem ertenek, szakmajukban is csapnivalok.
18/38 anonim válasza:
Viszont elég jól tud ám keresni egy hivatalvezető, vagy annak a helyettese, vagy akár osztályvezető. Bruttó 600 alaphangon megvan nekik még közszférában is. Ha meg nyomja 10-15 éve, akkor a br. 800-900 se ritka + 40-45 nap szabi/év.
19/38 anonim válasza:
Kozszferaban a jegyzo kap brutto 550 et itt videken 44 evesen. Kozig diplomaval. Tudom, mert rokonom
20/38 anonim válasza:
Én a törvényből indultam ki, ami fizetési tartományt ad meg, és ott ezek a maxok kb. Sokan lehet nem kapják meg :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!