Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem vezető,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem vezető, akkor a nők számára már nem lehet elég értékes és lenézik emiatt? Tinderen sikerült egy ilyen csajjal váltanom pár szót.

Figyelt kérdés
Teljesen kiakadt, amiért rákérdeztem, hogy ezek szerint nem a szakmájában dolgozik (más volt a kiírt foglalkozás, mint amit mondott, hogy tanult). Ő ott azon a területen már sose fog dolgozni, most vezetőnek tanul, majd elköszönt és bontotta a kapcsolatot.

2020. júl. 27. 01:55
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
#14 A Metropolitan egyetemen nincs bölcsészkar. Ha te lenézel valakit azért mert mást tanult, mint te, és máshoz ért, akkor veled van a baj, nem az illető személlyel. Ne csináljunk már úgy, mintha a jogot olyan könnyű lenne elvégezni és nem kéne logika az alkalmazásához. Nekem a hozzád hasonló, műveletlen suttyókhoz nem lenne étvágyam, de nem a végzettséged miatt mondom ezt, hanem a kommented alapján lerí rólad, hogy egybites a gondolkodásod.
2020. júl. 27. 11:21
 22/38 anonim ***** válasza:

" [link]

Csupa csupa hasznos dolog...

Nekem 8, hogy neked fogalmad sincs h a konnektorba áram folyik, vagy épp nem a tescoban terem a sajt, de még csak nem is bokorrol szedegetik össze. Nem engem minősít, csak akkor ne adjuk elő itt h ezek az emberek ugyanolyan szinten vannak, mint a normális emberek. Igen lenézem, ez minden de nem felsőoktatás. A másik meg a ceu, a híres bziképző. Ezek mindent adnak egy ember életéhez, csak egyet nem:

kézzel fogható tudást.

2020. júl. 27. 13:47
 23/38 anonim ***** válasza:

A Tinderen.

Mármint egy sekélyes,felszínes húspiacon szeretnéd kifejteni intelektuális tudásod a másik félnek(sikertelenül,és nem is értem,hogy miért),aki nyilván azért van ott az x edik rekeszben,mert az ilyesmik a legfőbb szempontok a tinder -típusú ismerkedés során.

2020. júl. 27. 14:02
 24/38 anonim ***** válasza:
A keresett oldal nem található. És ez nem bölcsészkar, attól hogy van művészeti képzés (média és hasonló ökörségek). A bölcsészkar az, ami az Eltén és egyéb normális egyetemeken van. A hozzáállásod továbbra sem egy művelt emberé hanem egy suttyóé.
2020. júl. 27. 14:14
 25/38 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban h a Metropolitant mindenki elvegzi, akinek penze van. Haverom 30 evesen irarkozott be, vegig 2-es es 3 as jegyei voltak kozepsuliban meg erettsegin is. Kozgaz szak. Siman eljutott volna allamvizsgaig ha szakdogan nem csuszik fel evet. Pedig egy sima egyenletet sem tud megoldani
2020. júl. 27. 17:16
 26/38 anonim ***** válasza:
Akkor miről beszélünk? Buta emberek próbálják lehúzni a többit, hogy ők is ugyanolyanok. A fenét.... A metropolitan meg a ceu hallgatói többsége "nő". Liberális semmitérő f.s, aki várja a "megmentőt" a hitegetésből. Ez a mai "nő" fogalma. (tisztelet az 1% kivételnek)
2020. júl. 28. 01:10
 27/38 anonim ***** válasza:

Itt van mellettünk a metropolitan. Kb ugyanannyi férfi, mint nő végzi el. Ha pedig ilyen könnyű elvégezni, javasoljátok mindenkinek aki itt sír hogy nem kell a diplomás nőknek.

"Liberális semmitérő f.s," Miért, te mivagy, egy konzervatít (röhögnöm kell) semmitérő f.s? Nagy kaland.

2020. júl. 28. 08:05
 28/38 anonim ***** válasza:

Mit vergődtök?

A kérdésre kéne válaszolni.

Diploma egyáltalán hogy került ide?

2020. júl. 28. 12:02
 29/38 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy diploma nélkül nehéz vezetőnek lenni.
2020. júl. 28. 12:04
 30/38 anonim ***** válasza:
Utolso. De ha a vezeto csokosa, haverja, rokona vagy akkor 8 osztallyal is menni fog. Tudom, ismerek ilyen reszlegvezetot az Audiban, netto 800 ert. De itt 50 km re a Hollohazi porcelangyarban is ismertem vezetot netto 450 ezerrel, 12 osztallyal.
2020. júl. 28. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!