Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként vagy vadász leszel vagy vad?
Büszke voltam eddigi életemben arra, hogy amikor párkapcsolatban vagyok, akkor nem flörtölök más nőkkel, nem keresem a társaságukat, sőt igyekszem minél távolabb tartani őket magamtól. Sőt, párkacsolaton kívül is a kapcsolatban lévő nőket kerültem, nem gondoltam tisztességesnek mástól elszeretni a barátnőjüket, lezáratlan kapcsolatokba belerondítani, bugyuta versenyekbe belemenni (az ilyen nőkkel később amúgy is csak a baj lesz).
Ehhez képest engem a volt barátnőim legtöbbje megcsalt, rendszeresen keresték más fiúk társaságát, tesztelve ezzel magukat és a férfiakat. Valamint nyilván a többi férfi is kereste az aktuális páromét. Több ffi ismerősöm is hasonóan járt, kivéve, akik maguk is csalták a párjukat! Köztük elég ritka volt, hogy a lány megcsalta / dobta volna őket.
Most adódott egy lehetőség, nekem kezdte el keresni a társaságomat elég intenzíven egy hivatalosan kapcsolatban lévő lány, és ráeszméltem, ha nem hagyok fel a korábbi elveimmel, lehet örökké a vesztes oldalon kell maradnom?
UI.: Ez nem PUA szöveg :D
UI2: A nők legtöbbjének a férfiak keresik a társaságát (igen, maximum nekik nem megfelelő egyének...), jó esetben ők ezeket korrekt módon visszautasítják, de ilyenkor ők nem vesztesek, mivel saját akaratukból cselekszenek, megvan a választási lehetőségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!