Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként vagy vadász leszel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként vagy vadász leszel vagy vad?

Figyelt kérdés

Büszke voltam eddigi életemben arra, hogy amikor párkapcsolatban vagyok, akkor nem flörtölök más nőkkel, nem keresem a társaságukat, sőt igyekszem minél távolabb tartani őket magamtól. Sőt, párkacsolaton kívül is a kapcsolatban lévő nőket kerültem, nem gondoltam tisztességesnek mástól elszeretni a barátnőjüket, lezáratlan kapcsolatokba belerondítani, bugyuta versenyekbe belemenni (az ilyen nőkkel később amúgy is csak a baj lesz).

Ehhez képest engem a volt barátnőim legtöbbje megcsalt, rendszeresen keresték más fiúk társaságát, tesztelve ezzel magukat és a férfiakat. Valamint nyilván a többi férfi is kereste az aktuális páromét. Több ffi ismerősöm is hasonóan járt, kivéve, akik maguk is csalták a párjukat! Köztük elég ritka volt, hogy a lány megcsalta / dobta volna őket.

Most adódott egy lehetőség, nekem kezdte el keresni a társaságomat elég intenzíven egy hivatalosan kapcsolatban lévő lány, és ráeszméltem, ha nem hagyok fel a korábbi elveimmel, lehet örökké a vesztes oldalon kell maradnom?

UI.: Ez nem PUA szöveg :D

UI2: A nők legtöbbjének a férfiak keresik a társaságát (igen, maximum nekik nem megfelelő egyének...), jó esetben ők ezeket korrekt módon visszautasítják, de ilyenkor ők nem vesztesek, mivel saját akaratukból cselekszenek, megvan a választási lehetőségük.

2020. júl. 26. 00:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
28%
Hagyjuk a körítést. Arra vagy kíváncsi, hogy vigyed-e nőt vagy stand alone. Vigyed ha tudod! A föld azé aki megműveli. Lehet a nőnek nem jó abban a kapcsolatban, nem boldog, stb. Veled meg lehet eljövé az ezeréves boldogság. Persze az is lehet, hogy nem. Meg ezek összessége. Kit érdekel. Carpe diem
2020. aug. 6. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!