Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha biztosan tudnád, hogy ha kezdeményezel nála, sikered lesz, de minimum kedvesen mond nemet és nem sérülsz, odamennél ahhoz, akikhez a bizonytalanság miatt nem mertél eddig?
Ja, bocs, a lényeg nem biztos, hogy kiderült. Én nő vagyok, és egyébként sem kezdeményeztem soha. Nem közértben. Ne egy klasszikus munkahelyet képzeljetek el. Van olyan helyzet, ahol csak az egyik fél lehet befolyással a másik munkájára. Na, ez pont olyan.
Amúgy mit kell azon lepontozni, hogy nem mennék oda? Ha jól értettem, ez volt a kérdés.
"kedvesen mond nemet és nem sérülsz"
ez tényleg így megy, szép volt, kérdező
Minden egyes elutasítás kibont egy téglát a férfi önbizalmának falából.
Hozzáteszem, a környezeted feléd való viselkedése már önmagában egy elfogadás/elutasítás.
Ha a nő azt akarja, hogy kezdeményezz nála, úgyis olyan metakommunikációt tanúsít, amivel ezt érzékeltetni. Nyitott testtartás, mosoly, szemkontaktus és egyebek. Ha meg zárt testtartás, levegőnek néz, varánuszarc stb, akkor hiába mész oda.
Én egy buliban kapásból meg tudom mondani az esetek többségében, hogy melyik pasas fog becsajozni az adott társaságban és ki megy haza egyedül.
Érdemes tehát nyitott szemmel járni, és csak olyanoknál kezdeményezni, akikről látjuk, hogy szívesen vennék.
#13 Már bocs, de nem értem mirōl beszélsz. Miért kellene vaktába randizni hívni valakit, vagy nyomulni rá, amikor nem is ismered? Az ilyesmi is inkább úgy szokott mūkōdni, hogy elözōleg ismerkedsz, mondjuk legjobb esetben társaságban, nem az útszélén.
Én nem érzékelek olyan nagy különbséget, ezért írtam a hasonlatot, az álláskeresés is épp ilyen bizonytalan dolog lehet, a hirdetés alapján sem tudod föltétlenül, hogy mire számíthatsz. pl. Egyáltalán nem törvényszerū, hogy egy végzettség miatt felvesznek bárhova a szakmádon belül. Van akinek nehezére esik “eladnia magát” szakmában.
Nekem úgy tūnik, hogy túlmisztifikálod a társkeresést, lényegében nem jó helyen probálkoztál, ha nem jössz be valakinek, s így reagál, akkor fölösleges erōlködni. Ha te is érzed, hogy “nem kívánatos elem vagy”, akkor nyilván számítasz arra, hogy nem lesz jó kimenetele a dolognak. Szerintem elég egyértelmū, hogy nem szerencsés bárkit leszólítani csak azért, mert tudod róla, hogy szingli.
Gondolom tapasztalatlan lehetsz, éppen ezért látod ennyire kilátástalannak az egészet. Aki tapasztaltabb ilyen téren, az magabiztosabban áll hozzá, s kb. van sejtése arról, hogy milyen szempontok alapján válasszon, meg könnyebben is tud ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!