Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiura kene hagyni a kezdemen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiura kene hagyni a kezdemenyezest pl messengeren keresztul?

Figyelt kérdés
Sajnos megszoktam hogy tobbnyire o ir nekem.Kerdesem hogy a lanynak is kene utanna irnia hogy mi ujsag vagy neki inkabb nem igazan?

2019. ápr. 15. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkàbb telefonàljatok.
2019. ápr. 15. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez komolyan kérdés, ráadásul felnőtt témában? jézusom... hova fajul ez a világ, ebből kérdést kiírni. Ne érts félre, nem bántani akarlak de ha érdeklődsz ténylegesen felőle akkor kit érdekel ki ír kire? ha van érdeklődés akkor ő is fogja kérdezni miújság meg ha téged is érdekel hogy mivan vele akkor ráírsz... nem létezik ilyen szabály hogy ki ír elsőnek meg mikor...
2019. ápr. 15. 21:54
 3/6 anonim válasza:
100%
Igazából ez pasi függő. Van olyan, aki a rámenős, tökös csajokat bírja és van, aki az ellenkezőjét. Szóval szerintem add magadat. Ha rá szeretnél írni ,írj, ha nem, nem. De semmiféle képen ne tegyél olyat, amit alapból nem tennél!
2019. ápr. 15. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyen mobiljába temetkezett, nem használok ékezeteket, mert többet kell nyomkondom a 24/7-ben zombulok a mobilomon telómat nőkkel beszélgetnék, akkor várhatna a kezdeményezésre.
2019. ápr. 15. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam sikáig érdeklődni olyannál, akit nem érdeklek viszont. Nagyon kitartó egy srác ez..! Becsüld meg végre, és fejezd ki az érdeklődésed felé, IGEN!
2019. ápr. 15. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Legalább annyiszor írj rá, ahányszor ő rád! Ha sosem keresed, előbb-utóbb úgy fogja venni, hogy nem érdekel téged, és keres mást helyetted.
2019. ápr. 16. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!