Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Par napja beszelgetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Par napja beszelgetek egy lannyal messengeren, nagyon szimpatikus. Szerintem ez kölcsönös, sokszor cikizzük-ugratjuk egymast. Mit irjak ra, vagy varjak egy kicsit?

Figyelt kérdés
A lenyeg, hogy tegnap ota picit alabb hagyott ez a ,,jatek", es ugy erzem hogy vagy rosz a kedve vagy elegge sok most a dolga. Rakerdezzek h valoban rosz kedvü es mivel tudnam felviditani, vagy hagyjam picit pihenni a dolgokat. Nem akarom elszúrni, tetszik a lany.
2017. nov. 10. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Hagyd békén, ha te is szimpatikus vagy neki, majd keresni fog.
2017. nov. 10. 09:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. En is igy gondolom, erre a kovetkeztetesre jutottam. Nem akarok ra akaszkodni.
2017. nov. 10. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ez nem feltétlen igaz.

sok nő úgy van ám vele, hogy ha nem keres nem is hiányzok neki stb...elvárják.

ezt a felvidítós dolgot hagyd, nem jó szöveg.

írj neki délután h este v hétvégén nincs e kedve kimozdulni stb. hátha

2017. nov. 10. 11:45
 4/7 A kérdező kommentje:

oké, megfogadom. Ezt a vidítós szöveget nem is akarom írni, vagy csak simán valami poénosat írok. Már kérdeztem tőle, hogy találkoznánk-e, arra azt mondta hogy meglepődött (nagy vigyorgós smilye), jelenleg sok a dolga, (ügyvéd tanonc), de majd megbeszélhetjük valamikor a találkozót.

Azóta is elég jól elvagyunk, cikizzük-ugratjuk egymást, sztem jó irányba megy a dolog. Kell egy kis szünet, komolyság szerintem, és most ennek van itt az ideje. Nem akarom lerohanni, szépen lassan megyek előre. Három a magyar igazság, még 2 szer hívom találkozóra, ha offol, akkor hagyom az egészet. (Ami jó dolog, hogy szeret túrázni, vasárnap is megy, hívott engem is, de sajna dolgozok. De mondta hogy télen is vannak ám túrák..) Köszi a válaszokat! :)

2017. nov. 10. 14:58
 5/7 Norbi658441 válasza:
Az nem jó ötlet, ha megvárod míg ő ír rád mert szerintem olyan nem lesz de azt meg lehet csinálni, hogy kihagysz 1 napot.Ha megpróbálod elhívni valahova és offolná az ötletet akkor nem kell hagyni még van esély mivel ő is hívott téged túrázni gondolom ő is szeretne találkozni csak egyszerűen nincs ideje/ereje.
2017. nov. 10. 15:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Mennék túrázni, tényleg, csak most pont aznap is melózok :/ De még a tél hátra van. Bízom a legjobbakba, de nem élem bele magam. 1-2 napot kihagyok. Aztán majd kiderül :)
2017. nov. 10. 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2017. nov. 10. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!