Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmenjek randira egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek randira egy olyan sráccal, aki számomra nem szimpatikus?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés. Februárban jelölt ismerősnek, egy középsuliba jártunk, de ott sosem beszélgettünk. Írt, hogy szeretne ismerkedni, én kérdezgettem tőle, ő tőmondatokban válaszolt, vissza sem kérdezett. Így hagytam az egészet. Néha írt, de leragadtunk a "szia, mizu?" párbeszédnél. Most, hónapok múlva írt, hogy elmennék-e vele randizni. De nem szimpatikus számomra ezek miatt, én se vagyok egy nagy dumás, de ne már hogy valakiből harapófogóval kelljen mindent kihúzni...főleg neten. Ha elmennék a randira, csak azért, hogy tapasztalatot gyűjtsek, mert még nem volt kapcsolatom.
2017. szept. 12. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, vesztenivalód nincs, ha éppen nem illegális szervkereskedő vagy stricitanonc a srác.
2017. szept. 12. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne menj. Legalábbis én nem mennék. Az értelmi szintjére is rá lehet látni onnan ha annyi ILLEMtudás nincs benne, hogy visszakérdezgen
2017. szept. 12. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el, tapasztalatnak megéri, meg amúgy is ki tudja hogy alakulna. Én egyedül csak akkor nem mennék el, ha a testi épségemet félteném.
2017. szept. 12. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Most írtad, hogy neked nem szimpatikus, beszélgetni nehéz vele. Mi a kérdés?

Ilyenkor általában akkor bizonytalankodnak a nők/férfiak, ha a másik jól néz ki, így egy kicsit érdekli őket a másik, annak ellenére, hogy tisztában vannak vele, hogy nem ő az, akit keresnek. Szóval ha valaki nem szimpi és az egyáltalán nem jó beszélgetés sem tette jobbá a dolgot, akkor nem kell felesleges köröket futni, mondd meg neki, hogy mit gondolsz.

2017. szept. 12. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Fiúként mondom, hogy ne.

Engem nagyon idegesítenek az ilyen emberek, akikkel próbálok normálisan beszélgetni, erre csak egyszavas/tőmondatos válaszokra képesek.

Ha ismerkedni akar velem, erőltesse már meg magát, és írjon bővebben, ahogy én is teszem!

2017. szept. 12. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért nem mész akkor már olyannal, aki szimpatikus?
2017. szept. 12. 19:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos én is azt mondom, hogy ne, mert nem szimpatikus. Ha elmész, akkor azért menj, hogy meglásd tévedtél-e vele kapcsolatban, vagy nem.
2017. szept. 12. 20:16
 8/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Ne menj.
2017. szept. 12. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!