Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt hogy kell érteni a lánytól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy kell érteni a lánytól "holnap kirándulok xy helyre (150-200 km a lakóhelyétől) nem fogunk tudni messengeren beszélni". ?Lerázás? Pedig ő nyomúlt rám,tegnap. Vagy csak ülepednie kell a dolognak nála? Mások előtt ciki írnia?

Figyelt kérdés

Ő L22 én F34. Nagy a korkülönbség tudom, egy közös ismerősünk mutatott be minket egymásnak. Vagyis a lány idősebb pasit szeretne,én meg pont szingli vagyok. Közös ismerősünk szerint megérne a dolog egy esélyt,én megbízom benne.

Amit nem értek hivatásos sofőrként sem. Ha vezetne de nyílván nem vezet is van 5óránként 5 perce írni. Jobban mondva oda -vissza úton 2x5perce. Magyarul ha akarna tudna 2mondatot írni.

Tegnapi elköszönése után azt gondoltam van valamilyen szintű szimpátia. Ha valakinek van kedve fejtse meg ezt a pár sort.

"Ha szeretnél még beszélgetni, akkor nyugodtan írj vagy keres meg. Ha meg nem szeretnél beszélgetni, akkor tiszteletbe tartom. Ez már rajtad múlik. "

Pontosan, délután sem leszek elérhető. Este fogok haza érni. Csak szóltam neked.

Ha szeretnél beszélgetni, akkor nyugodtan beszéljünk. Írj vagy keres. De én is így fogok tenni. "

2020. júl. 24. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs okostelefonom.

Semmi pénzért nem élnék olyan életet, hogy valamit csinálok és közben netezzek is.

2020. júl. 24. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván kb még egy műtét elvégzése közben is lenne egy-egy percem küldeni egy üzenetet valakinek, de szerintem qrvára felesleges semmitmondó hülyeségeket írni pár óránként csak azért, hogy érezze a törődést a másik. Akkor már inkább megvárom, hogy legyen időm hosszasan, normálisan, nyugodt körülmények között beszélgetni vele. De persze ez csak én vagyok, mások azt csinálnak, amit akarnak.
2020. júl. 24. 22:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 24. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!