Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy kell érteni a lánytól "holnap kirándulok xy helyre (150-200 km a lakóhelyétől) nem fogunk tudni messengeren beszélni". ?Lerázás? Pedig ő nyomúlt rám,tegnap. Vagy csak ülepednie kell a dolognak nála? Mások előtt ciki írnia?
Ő L22 én F34. Nagy a korkülönbség tudom, egy közös ismerősünk mutatott be minket egymásnak. Vagyis a lány idősebb pasit szeretne,én meg pont szingli vagyok. Közös ismerősünk szerint megérne a dolog egy esélyt,én megbízom benne.
Amit nem értek hivatásos sofőrként sem. Ha vezetne de nyílván nem vezet is van 5óránként 5 perce írni. Jobban mondva oda -vissza úton 2x5perce. Magyarul ha akarna tudna 2mondatot írni.
Tegnapi elköszönése után azt gondoltam van valamilyen szintű szimpátia. Ha valakinek van kedve fejtse meg ezt a pár sort.
"Ha szeretnél még beszélgetni, akkor nyugodtan írj vagy keres meg. Ha meg nem szeretnél beszélgetni, akkor tiszteletbe tartom. Ez már rajtad múlik. "
Pontosan, délután sem leszek elérhető. Este fogok haza érni. Csak szóltam neked.
Ha szeretnél beszélgetni, akkor nyugodtan beszéljünk. Írj vagy keres. De én is így fogok tenni. "
Jajj, ne! Ezt ne csináld, mert nagyon hamar utilaput kapsz a lábad alá. Ne számoltasd el az idejével. A barátaival akar lenni (ha velük megy/vagy családdal) érthető, hogy nem a telefonját akarja masszirozgatni közben.
Ne kezd el ezt a féltékenykedést, mert ez senkinek sem jön be.
Részéről még nincs olyan szintű érzelem, hogy azon kattogna, hogy mit irjon neked percenként.
Este majd beszéltek, addig meg hagyd élni!
Írta, hogy megy el! Én se szeretek vezetés közben írni!
Majd ír, ha haza ért!
Nem vagytok még egy pár sem.
N28
Kedves Kérdező! Az igaz, hogy 2x5 percet írtál, de valld be magadnak őszintén, hogy ezt kevesellnéd. Ha pedig nem, akkor tévedtem és elnézést kérek.
Azt viszont fenntartom, hogy légy türelmesebb.
Azt sem zárom ki (de nem féltékennyé akarlak tenni), hogy fiúkkal utazik, akik előtt nem akar Neked írogatni. Ha így van - a lány tudja az okát.
Egyetértek a #1-es válaszolóval.
Ne nyomulj rá, mondta, hogy dolga van. Én vagy, hogy a saját páromnak nem írok egy napig, vagy ő nem ír neked, mert olyan dolgunk van, ahol ez nem kényelmes vagy éppen nem kivitelezhető. Ne nyomulj ennyire rá.
22/L
Megkaptad a választ.
Türelem.
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!