Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság elèg ahhoz egy ferfinak az örök magányhoz (ha nincs mellette vallalkozasa), ha nem piackepes szakmat vegez, pl rendor, tuzolto, apolo, lidl dolgozo? En diplomas vagyok, de ezt latom.
A műszakban dolgozó, technikus férjem és majdnem minden kollégája párkapcsolatban vagy házasságban él. Amikor voltunk családi napon, teljesen átlagos, helyes nőket teljesen átlagos, dolgozó férfiak mellett pluszmínusz gyerekek. Nem tűntek örök magányosnak.
Persze ha kirakatba való, magasfenntartási költségekkel együtt járó babát keres valaki, akkor lehet. Legalábbis az ilyen foreveralone, siránkozó pasasoknál mindig azt látom, hogy irreális elvárásokkal várják Pamela Anderson 2020-as verzióját, akivel majd a két szép szemükért meg a nulla törekvésükért cserébe lehet felvágni az irigy haverok előtt. (Ennek a téveszmékben élő pasas típusnak megvan a női változata is, az igaz.)
A sógorom rendőr, a húgom meg egy kifejezetten szép, nagyon kapós csaj volt mindig, akinek minden ujjára jutott kb. 3 pasi. Őt ez nem érdekelte, úgy volt vele, hogy ketten csak ellesznek.
Amúgy nem keresnek annyira szarul a rendőrök, itt nálunk (pest megye) 200 körül van + pár tízezer cafeteria. Tesóm fodrász, ő 300 körül szokott keresni. Ennyiből azért el lehet lenni, nekik is van ház (hiteles persze), 2 autó, járnak nyaralni stb.
Az én férjem pl 230 körül keres. Én régen kevesebbet kerestem, most 2x ennyit. Egyikünk se foglalkozott ezzel. Nem vagyok egy instamaca, de vékony vagyok, és szépnek, csinosnak mondanak.
Nekem egy dolog számít, hogy egy pasi akarjon haladni, legyenek céljai. Ne dőljön hátra egy garantált bérminimumos állásban, hogy jóvanazúgy, úgyseleszjobb, mert úgy nem lehet normálisan élni, alapvető dolgokat se lehet megteremteni. A férjem is pl most akar még tanulni 31 évesen, mert miért ne. A mi célunk, hogy úgy éljünk jól, hogy ne dolgozzuk rommá magunkat. Én elértem már ebben egy kellemes szintet, amiben támogatott. Most jön majd ő, amiben én támogatom.
Sajna azok az emberek akik kapcsolatba kerülnek segítő szakmában dolgozóval nem mérlegelik előtte, hogy mennyire fogja bírni, hogy az élete nagyobb részét egyedül kell megoldania, mert pl. ha egy rendőrt vezénylik akkor mennie kell, vagy ha olyan a helyzet, akkor a tűzoltók is mennek, pl. Budapesten, ott külföldre is mentek a speciális mentők, jött a telefon és már utaztak is romkutató kutyával is.
A mentő szakmában is bizony ha úgy van ott is menni kell.
Ez az egyik amit nem mérlegel, a másik, hogy mennyire tudja tolerálni, hogy ezek közül a szakmák közül van aki nem mesélhet a munkájáról.
A harmadik, hogy mennyire tudja megérteni és támogatni egy-egy nehezebb dolgot látva.
És van a másik oldal, amikor nem a szakmája miatt hagyja ott hanem azért mert úgy viselkedett vele.
Szóval ezek vagy-vagy dolgok, és ezt igazán ők tudják mi az oka.
Én úgy vagyok ezzel, ha indok nélkül hagyna ott valaki egy "jobb"-ért, akkor nem is volt az igazi. Ennyi! És csak nekem lesz jobb, ha nem tart hazugságban évekig. Minek ezen problémázni. Nyilván fájni fog, de hazugságban élni még nagyobb fájdalom. Kiheveri az ember és továbblép.
De a virágról virágra szálló típusú emberekkel nem érdemes maradni, mert mindig keresni fognak egy jobbat és egy szebbet,mindig lesz egy szebb vagy jobb, mint az aktuális, legyen az nő vagy férfi tök mindegy, mindkét nemnél van ilyen típus.
Ezeket az embereket nem a foglalkozásuk miatt hagyták ott. Ugyanúgy szakítanak a jogászok, managerek, vállalkozók, programozók. A párkapcsolat ugyanis nem a foglalkozáson múlik.
Ostoba vagy és beszűkült a gondolkodásod, csak a nőket akarod szidni, semmi más oka nincs a kérdésednek. Nem unod még?
Amúgy az egyedüllétnek is számtalan előnye van, sőt olyan is ami miatt egy családos vagy egy párkapcsolatban lévő irigykedik. :)
26-os vagyok!
Vannak akiknek a pénz a legfontosabb. Viszont azt mondom inkább ne gyere össze ilyen nővel, hagyd meg a golddiggereket másoknak.
Az általad leírt példa "sántít", abból a szempontból hogy még egy tucat másik oka lehet miért szakított a párjával. Arra is van bőven példa amikor valaki egy gazdagabb pasit hagy ott egy szerényebb körülmények között élőért mert az normálisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!