Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sajnáljátok az örök vesztes lúzer pasikat? Lesz nekik csajuk amire oly rég várnak?
Figyelt kérdés
Vannak azok a tipikus pocakos béna harmincas pasik, akik várják a szép partnert. A saját kategóriájukat nem tartják nőnek.2020. febr. 8. 14:59
2/12 anonim válasza:
Igen, hisz közéjük tartozom, ilyen vagyok én is.
33/F
3/12 anonim válasza:
Ha szarnak saját magukra és semmit sem tesznek azért,hogy kapcsolatuk legyen a csodát ne várják...25F
4/12 anonim válasza:
Én azért sajnálom őket ,mert azt hiszik magukról,hogy lúzerek ,pedig nem így van :)
5/12 anonim válasza:
Nem sajnálom őket kicsit sem, inkább röhögök rajtuk.
6/12 anonim válasza:
Nem sajnálom őket, igazából kicsit se érdekel a "szenvedésük".
Ott van a lehetőség, hogy fejlesszék magukat, de ha úgy döntenek, hogy inkább nem tesznek semmit magukért, akkor nem érdemelnek sajnálatot, de figyelmet sem.
7/12 anonim válasza:
Eléggé luzer vagyok. Alakul a pocak még kopaszodok is. Messziről kerülnek a nők.Senkit se érdekli a magam fajtának a létezése. 30f
8/12 anonim válasza:
beszélni kicsi Magyar?
1 cipő 2000, sok 1500?
9/12 anonim válasza:
Van jobb dolgom. És ezer ember, akit jobban sajnálok, mint azt, aki csak pénzért tud bszni, mert emberileg senki sem viseli el-okkal
10/12 anonim válasza:
A naponta kérdést kiírókat sajnálom akik hasonló témában írnak ki kérdést, mindenképpen azt igyekezve bebizonyítani, hogy "a nőknek változniuk kellene", "csak az anyagias pasikat keresik", várják az önigazolásokat, hogy hasonló illető jön: "bezony így van ez koma", stb. Tenni semmit nem tesznek, sok évvel ezelőtti elutasításra hivatkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!