Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság elèg ahhoz egy ferfinak az örök magányhoz (ha nincs mellette vallalkozasa), ha nem piackepes szakmat vegez, pl rendor, tuzolto, apolo, lidl dolgozo? En diplomas vagyok, de ezt latom.
Figyelt kérdés
Pont 3 hete hagyott el ismerosi körömben egy no egy rendes tuzoltot egy Boschban dolgozo gazdasag es menedzsmentet atbukdácsolo, rondabb ferfiert, egy masik szinten nem regen egy targoncast, egy rondabb, nemzetkozi kapcsolatokat vegzett, szallitmanyozasban dolgozo alkalmazottèrt.2020. júl. 24. 07:25
11/31 anonim válasza:
Minél jobb az egzisztencia, annál könyebb nőzni. Ez köztudott. Ugyan ki a fene szeretne egy életen át minimálbéren tengődni?
12/31 anonim válasza:
Fura, mert én meg azt látom, hogy rengeteg rendőr, tűzoltó, árufeltöltő, biztonsági őr, és a többi, majdnem mind kapcsolatban van. Aki nem, az meg nem a szakmája miatt.
Mondjuk, ha te úgy állsz hozzá, hogy minden nő pénzéhes ku.rva, aki csak a fizetést nézi, az elég sok nőnél instant kizáró ok.
13/31 FoxtrotLidérc válasza:
Én azt mondom, hogy az ilyen nő nem nő. Figyeljétek meg, ha az illetékeseknek elfogy a pénze, onnan is továbbszállnak majd. Én örülnék, hogy megszabadulok ilyen piócáktól, mert van esélyem olyat találni, aki nem csak várja a sült galambot.
14/31 anonim válasza:
Azt, hogy mennyire vagy sikeres a nőknél, a külsőd és az anyagi helyzeted határozza meg. Ha szívdöglesztően nézel ki, akkor akár targoncásként is lehet nőd. Ha ronda vagy, akkor milliókat kell keresned havonta ugyanehhez. Ha jól is nézel ki és gazdag is vagy, akkor pedig bármelyik nőt megkaphatod.
15/31 anonim válasza:
Hm. Fiatalok között dolgozom. Targoncás "Pistinek" 2 éve van barátnője. Most érettségizett, valahova megy továbbtanulni. Árukirakó "Petinek" szintén. Idősebb korosztályba tartozó "Gyurinak" is. Ő ráadásul nem vezet autót. Ezen hidalj le: A barátnője - aki ráadásul fiatalabb is nála - hozza-viszi. Komolyan nem értem ezt a rinyát férfiak részéről ami itt folyik. Taláőn ki kellene lépni a valós életbe.
16/31 anonim válasza:
Nőt lehet találni, csak nem mindegy milyet. Igénytelen szutykot senki nem szeretne, de van akinek s az jut .
17/31 anonim válasza:
15-ös vagyok. Az általam említett szakmunkás végzettségű, átlagosan kinéző emberkék egyikének sem szutyok a barátnője. Sőt.... kinézetre iskolázottságra mind magasabb kategóriás mint a pasik.
18/31 anonim válasza:
16os! Csóró faszi se kell mindenkinek! Ennyi!
N28
19/31 A kérdező kommentje:
17 es. Hát hogyne, mese mese meskete. Neha en is latok egy-ket ilyet, de ritka, vagy nem tartos kapcsolat, ameddig be nem toppan pl egy kozgazdasz ferfi a kepbe.
2020. júl. 24. 09:07
20/31 VincentLaw válasza:
Örülnék neki, ha így lenne, mert van vállalkozásom, plusz IT területen belül dolgozom, de valahogy nem jönnek a lányok. Sőt, amikor még volt, minden esetben le lettem cserélve és sok esetben olyanra, aki pasi szemmel rosszabbul nézett ki nálam, és egzisztenciálisan sem voltak a toppon. Persze volt olyan is, amikor tipikus fu ck boy volt az utánam következő (meg pluszban focista), elég egyértelmű volt számomra, hogy a srácnak csak szórakozásra kell, amig rá nem un. 2 hónap után ki is tette az exemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!