Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért hiszik még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért hiszik még mindig azt, hogy a nők nagy részét a kocsijuk érdekli? Már azt se tudjuk hová költözzünk hogy ne legyen szmog, de azért élhető település legyen, ezek meg még mindig nyomatják hogy autttóóó.

Figyelt kérdés
Vannak azért akik rájöttek már hogy ez nem előny hanem hátrány, ha egy pasi folyamat autókázik?

2020. júl. 22. 23:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
22%

6 évet éltem BP-en, ott jobb a levegő minősége mint falun!

BP-en tudtam szellőztetni, melegben estére nyitva hagyni az ablakot stb.

VS

Falun nyáron hajnalban tüzelnek az emberek abroncs, gaz, stb. eső után való hulladékégetéshez gázolajjal locsolják a zöld gazt.

Jóságosatyaúristen, ezt a baromságot te sem gondolod komolyan, amikor 100 ból 100 tanulmány bebzinyította, hogy egy hegyvidéki településen ezerszer jobb a klíma, mint Pesten. Ezen az oldalon csak agybetegek írnak?

2020. júl. 23. 11:37
 22/30 anonim ***** válasza:
36%

Én például egyetértek veled kérdező, herótom van a rengeteg autótól. A jogsit szülői nyomásra ugyan megcsináltam, mert vészhelyzetben jól jöhet, de nem tervezek autózni, nem is vettem még használtan sem, inkább félreteszek másra.

Viszont attól még igaz, hogy sok nő számára nagyságrendekkel vonzóbb lesz ugyanaz a pasi egy szép, tűzvörös Mazda 6-osból kiszállva, mint mondjuk a koszos BKV-ról lekecmeregve. Sajnos.

2020. júl. 23. 12:42
 23/30 anonim ***** válasza:
36%

22 vagyok kieg: Egyébként az is durva, ha megnézed, rengeteg embert látni böhöm nagy 4 kerék meghajtású SUV-okban EGYEDÜL! Olyan pazarlás megy, hogy az hihetetlen. Régebben energetikában dolgoztam, és már akkor olyan előadásokra mentem, ahol bizonyítva van, hogy visszafordítható lenne a Föld tönkretétele, ha átállnánk tömegközlekedésre.

Egy ember ökológiai lábnyoma egyedül a böhöm Merciben, hatványára nő.

2020. júl. 23. 12:51
 24/30 anonim ***** válasza:
36%
Még plusz kieg. Műszaki fősulin voltam egy Suzukis előadáson, kb. 4-5 éve. Már akkor az volt, hogy csökkentik a Swiftek gyártását, mert az embereknek a böhöm Vitara tetszik.... gyökér világ van.
2020. júl. 23. 12:52
 25/30 anonim ***** válasza:

"Jóságosatyaúristen, ezt a baromságot te sem gondolod komolyan, amikor 100 ból 100 tanulmány bebzinyította, hogy egy hegyvidéki településen ezerszer jobb a klíma, mint Pesten. Ezen az oldalon csak agybetegek írnak?"

Nincsen sok hegyvidéki település a Kisalföld területén :), másrészről veled ellentétben én látom és szagolom a szomszédok hulladék égetését!

Mellesleg a légszennyezési adatok méréséhez Sarródon mért adatokat szokták felhasználni és ott is telente a légszennyezési határértéket meghaladó adatokat mértek, több esetben a BP-i értékeket is túllépte, bár ezen időszak csak 4-5 napot jelent évente.

12 házat vettek meg a falunkban BP-i öregek, hogy a nyugdíjas éveikben jó levegőn élhessenek, de csak 1 nem költőzött vissza pénz hiányában.

2020. júl. 23. 13:18
 26/30 anonim ***** válasza:
53%

23-as, egyetértek, hatalmas pazarlás megy, mindenkinek a nagy a legnagyobb kell mindenből, autóból is, akkor is ha beérné egy 1-1.5 szobás kis lakással vagy egy kis Ignissel, de helyette Vitara kell és fizetni inkább hitelbe még 2-3 milliót.

25-ös, de ne a Kisalföldöt vedd, az tényleg olyan is, én itt az Északi-khgy azon részeit mondom, ahol kevesen élnek, és nincsenek gyárak. Na itt totál tiszta.

2020. júl. 23. 13:25
 27/30 A kérdező kommentje:
10 szrjad. Mi meg majd téged meg a szempontjaidat fogjuk leszrni.
2020. júl. 23. 13:46
 28/30 A kérdező kommentje:
18. Pontosan, Bp-en már néha jobb a levegő mint vidéken, pedig aztán Pesten se az a hu de jó.... Sétálok a boltba természetesen, és azok akik állandóan a kocsijukkal villognak, azt hiszik el kellene alélni a kocsijuktól, illetve ki se szállnak belőle, azokról megvan a magam véleménye ami nem túl kedvező. Kerülöm az ilyeneket.
2020. júl. 23. 13:51
 29/30 A kérdező kommentje:
22 Most nem tudom zöldet vagy pirosat nyomjak, mert a válaszod első fele totál zöld, de az utolsó rész az nem teljesen igaz, mert amelyik nő elalél ettől az a nő egyszerűen elhanyagolható, nem is nő az olyan. Minek foglalkozni velük. Sok nőnek (jó nők külsőre is legalább annyira mint a másik csoport) pedig hátrány ha a pasi a autójával villog. Nem azt mondom, legyen véleménye melyik kocsi tetszik neki, jó ha tud vezetni, de hogy direkt hobbiautót venni és azzal folyamatosan száguldozni, az nem menő hanem ciki ma a tények ismeretének fényében.
2020. júl. 23. 13:59
 30/30 anonim ***** válasza:
36%
29-én nem is foglalkozom velük, csak idegesítő, hogy ennyien vannak.
2020. júl. 23. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!